Etusivu > Suomen Yrittajat > Palkittuja Yrittajia > Paikalliset Palkitut > Rakennustoimisto Valve Oy

Etsi

M.J. Paasikivi Oy ja Lainion Akku Oy

M.J. Paasikivi

Lahden vuoden 2008 yrittäjä teollisuuden alalta on M.J. Paasikivi Oy ja toimitusjohtaja Reijo Oksanen.

M.J. Paasikivi Oy on metalliteollisuusyritys, jonka keskeisiä tuotteita ovat valetut kirjaimet, symbolit ja koristeet muistomerkkeihin, opasteet, tunnukset, kiinteistö- ja muistokilvet sekä kotimaiset Ponychair -satulatuolit. Tuotteet valmistetaan kotimaassa yksilöllisesti perinteisiä valmistusmenetelmiä sekä nykytekniikkaa hyödyntäen. Tuotteilla on Suomalaisen Työn Liiton avainlipputunnus.

Yritys on perustettu vuonna 1966 ja henkilökunnan määrä on 16. Valintaraadin mukaan yrityksen talous ja arvot ovat kohdallaan, toiminta pitkäjänteistä, henkilökunta pysyvää ja sitä arvostetaan.

Lisätietoja:

Lahden Yrittäjät, puheenjohtaja Lasse Järvinen p. 044 0313 777

M.J. Paasikivi Oy, Reijo Oksanen p. 0400 492 400

www.paasikivi.com

Lainion Akku Oy

Lahden vuoden 2008 yrittäjä kaupan ja palvelujen alalta on Lainion Akku Oy ja toimitusjohtaja Reijo Lainio. Yrityksen tuotteita ja palveluita ovat erilaisten akkujen myynti, huolto ja korjaus sekä alan oheistarvikkeet. Perheyritys toimii jo kolmannessa polvessa; Reijo Lainion isä perusti yrityksen vuonna 1938 ja Reijon poika Kalle on tiiviisti mukana toiminnassa. Yritys täytti kesällä 70 vuotta.

Raati totesi lausunnossaan, että yrityksen talous on vakaalla pohjalla, työ ja palvelu laadukasta ja yrityksen maine hyvä. Reijo Lainio vaikuttaa myös aktiivisesti alansa asioihin valtakunnallisen järjestön hallituksessa.

Lisätietoja:

Lahden Yrittäjät, puheenjohtaja Lasse Järvinen p. 044 0313 777

Lainion Akku, Reijo Lainio p. 0400 712 860

www.lainionakku.fi