Vakuutukset | Yrittajat.fi
Yrittäjät > Suomen Yrittajat > Palvelut Jasenyrityksille > Jasenedut

Etsi

Vakuutukset

FENNIASTA saat yrityksesi ja perheesi vakuutuksiin kattavimman jäsenetukokonaisuuden. Ota kaikki irti jäsenyydestäsi ja hyödynnä kokonaisvaltaiset edut!
 
Yrityksen toiminnan ja omaisuuden turva
 
Tarjoamme Suomen Yrittäjien pienille jäsenyrityksille (alle 10 henkilöä) suunnitellun valmiin, erikoishinnoitellun Yritysturva-ratkaisun. Lisäksi saat laajennetun oikeusturvavakuutuksen ilman lisämaksua.
 
Yrittäjän ja henkilöstön turva
 
Sinä ja henkilöstösi olette yrityksen tärkein voimavara, jonka turvaksi saat seuraavia etuja:

50 %:n alennus sairausvakuutuksen päiväkorvausosan maksusta
10 %:n korotus pysyvän työkyvyttömyyden korvaussummaan
30 %:n korotus henkivakuutuksen korvaussummaan
maksutonta lisäturvaa Yrittäjän tapaturmavakuutukseen

Ajoneuvojen vakuutukset
 
Saat autovakuutuksista nämä tuntuvat edut:

40 %:n alennus yksityiskäyttöisen henkilöauton laajaan Fenniakaskoon ja Premiumkaskoon sekä yksityiskäyttöisen pakettiauton laajaan Fenniakaskoon.
70 %:n lähtöbonus laajaan Fenniakaskoon ja Premiumkaskoon, jos autosi kolarivakuutuksen perusteella ei ole korvattu vahinkoja kahteen edelliseen vuoteen.
 

Kodin ja perheen vakuutukset
 
Kun keskität myös kotisi ja perheesi vakuutukset Fenniaan, saat suurimman mahdollisen Fenniabonuksen eli alennuksen vahingottomien vuosien mukaan. Alennus on 14 tai 24 % vakuutustesi lukumäärän perusteella. Tämän lisäksi saat 20 %:n alennuksen useimmista kotiisi liittyvistä vakuutuksista.
 
Fennia on Suomen Yrittäjien pitkäaikainen kumppani, ja jo viidettä vuotta peräkkäin yritysasiakkaiden eniten suosittelema vakuutusyhtiö (EPSI 2016). Valitse sinäkin yritysvakuuttamisen asiantuntija hoitamaan kaikki vakuutusasiasi!
  
Tarkemmat tiedot jäseneduista ja vakuutuksista:

www.fennia.fi/suomenyrittajat
Fennian Yrittäjäpalvelusta p. 010 503 8818