Yrittäjän jäsenedut: Yritysten hälytysjärjestelmät | Yrittajat.fi
Etusivu > Suomen Yrittajat > Palvelut Jasenyrityksille > Jasenedut

Etsi

Yrittäjän jäsenedut: Yritysten hälytysjärjestelmät

Verisure tarjoaa ammattimaisesti valvottuja, älykkäitä murto-, palo- ja vuotohälytysjärjestelmiä ja palveluita, joilla yrittäjät voivat turvata toimintansa. Palveluumme kuuluu maksuton turvakartoituskäynti, jonka perusteella teemme kiinteähintaisen tarjouksen yrityksen suojaamisesta.

Räätälöimme aina kullekin yrittäjälle sopivan kokonaisratkaisun ennustettavalla kuukausikustannuksella, jolloin ikäviä yllätyksiä lisä- ja piilokuluista, kuten vartijakäynneistä, ei tule.

Etu Suomen Yrittäjien jäsenille:

  • Ilmainen yrityksen turvakartoitus
  • Jopa 150 € alennuksen valitsemastasi Verisuren hälytysjärjestelmän asennus- ja liittymismaksusta

Etu on käytettävissä aina, kun Verisuren järjestelmä asennetaan Suomen Yrittäjien jäsenyrityksen toimitiloihin. Useamman toimipisteen yrittäjä voi siis hyödyntää edun kaikissa toimitiloissaan. Suomen Yrittäjien jäsenyys todennetaan turvakartoituksen yhteydessä Suomen Yrittäjien jäsenkortilla.
 

Markkinoiden ainoa järjestelmä, joka näkee, kuulee, puhuu ja tuntee

Tarjoamme yrityksellesi murto-, henkilö-, palo- ja vesivuototurvaa. Verisuren oma hälytyskeskus käsittelee hälytykset välittömästi ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. Verisuren hälytysjärjestelmä on markkinoiden ainoa palvelu, joka näkee, kuulee, puhuu ja tuntee. Mitä useampia lähteitä hälytyskeskuspäivystäjä voi käyttää apunaan tilannearvion tekemiseen sitä nopeammin tarvittava apu saadaan paikalle.

 

Lue lisää ja tilaa Verisuren maksuton yrityksen turvakartoitus »