Uudet jäsennumerot | Yrittajat.fi
Yrittäjät > Suomen Yrittajat > Palvelut Jasenyrityksille

Etsi

Uudet jäsennumerot

Muutoksia jäsennumeroissa 2016

  
Suomen Yrittäjien jäsennumerot muuttuvat tämän vuoden aikana. Saat uuden jäsennumeron käyttöösi uuden jäsenkortin toimittamisen yhteydessä. Jäsennumeron muutos liittyy rekisteriuudistukseemme.

Suomen Yrittäjien jäsennumerot muuttuvat tämän vuoden aikana. Saat uuden jäsennumeron käyttöösi uuden jäsenkortin toimittamisen yhteydessä. Suomen Yrittäjien palvelut ja kumppaneiden tarjoamat jäsenedut toimivat sekä vanhalla että uudella jäsennumerolla vuoden 2016 ajan.

Jäsennumeron muutos liittyy rekisteriuudistukseemme. Uudistus näkyy jäsenille mm. siten, että lähetämme teille vuosittain sähköpostikirjeen jossa linkki tietojenne tarkistamiseen. Tietojen tarkistuksen yhteydessä voitte valita haluanne laskutustavan, joko perinteiseen paperilaskun, verkkolaskun tai laskun toimittamisen sähköpostin liitteenä.

Uuden järjestelmän käyttöönotossa on ollut myös omat haasteensa, jotka ovat näkyneet vuoden alussa jäsenyrityksille laskutuksen ongelmina ja korttitoimitusten hitautena. Pahoittelemme jäsenyrityksille aiheutunutta vaivaa. Olkaa yhteydessä, jos laskutuksessa on epäselvyyttä.

Vanha jäsennumero →  6 numeroa ja kirjain isolla, esim. 123456A.
Uusi jäsennumero Y-kirjain isolla ja 6 numeroa esim. Y123456

Jäsennumeroasi voit tiedustella myös aluejärjestöstäsi tai
sähköpostilla osoitteesta: jasennumero@yrittajat.fi.
 
Ongelmia jäsenlaskussa?
Ota yhteyttä p. 09 229 221.