Verkkopalvelut - Palvelut jäsenyrityksille - yrittajat.fi
Etusivu > Suomen Yrittajat > Palvelut Jasenyrityksille

Etsi

Verkkopalvelut

yrittajat.fi

 
Uudistunut Yrittäjäportaali on tieto- ja uutispalvelu yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille. Sivuilta löytyy kattavasti tietoa verotuksesta, työnantajan velvollisuuksista, rahoituksesta ja yritystoiminnasta.

Kirjautuminen palveluun tapahtuu jäsennumerolla palvelun ylälaidasta, kohdasta Kirjautuminen.

 

» yrittajat.fi mediakortti 2016  

 

Alla tietoa yrittajat.fi verkkopalvelustamme!
 


Ajankohtaista uutisointia

Pysy ajantasalla lukemalla ajankohtaisia yrittäjäuutisia. Voit osallistua myös uutisten kommentointiin ja RSS-feedin kautta saat helposti seurattua ajankohtaisia yrittäjäuutisia ja sijoitettua uutiset myös omille kotisivuillesi.

Uutisia voit seurata myös tilaamalla itsellesi yrittajat.fi -uutiskirjeen!


Jäsenpalvelut

Kun yrittajat.fi -sivuille kirjaudutaan jäsennumerolla, Suomen Yrittäjien jäsenet saavat käyttöönsä paljon yritystoiminnassa hyödynnettävää asiantuntijamateri­aalia. Kirjautuneena pääsee myös tutustumaan moniin yhteistyökumppaneiden tar­joamiin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Sivuilla voi esimerkiksi varata jäsenetuhin­taisia laivamatkoja tai hotellimajoitusta.


Työkaluja yritystoimintaan

Yritystoiminnan ABC -osiosta löydät markkinointiin, myyntiin sekä kehittymiseen ja kansainvälistymiseen liittyvää tietoa. Työnantajan ABC kertoo asiatietoa työnantajan velvollisuuksista ja vastuusta. Verot ja rahat välilehden alta saat hyötytietoa yritystalouden perusteista veroseuraamuksiin. Yrittäjän sosiaaliturvasta ja hyvinvoinnista kertoo Yrittäjä ihmisenä -osio. Mikäli olet perustamassa yritystä, tutustu Minustako yrittäjä -osuuteen.


Synergia ja Yrityshaku

Synergia on uusi palvelu Suomen Yrittäjien jäsenten keskinäiseen kanssakäymiseen. Palvelu sisältää myös kaikille avoimen Yrityshaun.
 
Synergian keskeiset toiminnot rekisteröityneelle jäsenelle ovat:

  • oman yrityksen aiempaa laajempi esittely
  • tarjousten jättäminen muille jäsenyrityksille
  • ryhmien perustaminen ja ryhmissä toimiminen
  • keskustelumahdollsiuus.

» Tutustu Synergian toimintoihin

Kauppapaikka yrityksen myyjille, ostajille ja asiantuntijoille. Voit halutessasi myös ostaa verkkoilmoitukselle lisänäkyvyyttä Yrittäjäsanomista ja Kauppalehdestä jäsenhintaan. Sivuilla on myös runsaasti tietoa
sukupolvenvaihdokseen ja yrityskauppaan liittyvistä asioista.


Yrittäjän tukiverkko

Yrittäjän tukiverkko on maksuton nettipalvelu yrittäjille. Tukiverkko auttaa yrityksen taloudellisissa vaikeuksissa.
 


Lue lisää: