Etusivu > Suomen Yrittajat > Tiedotuspalvelut > Verkkopalvelut

Etsi

Tietoa palvelusta

yrittajat.fi on Suomen Yrittäjät ry:n sekä Suomen Yrittäjien Sypoint Oy:n tuottama ja ylläpitämä palvelu, joka kokoaa pk-yrittäjille suunnattua asiatietoa ja uutisia yhteen verkko-osoitteeseen. 

yrittajat.fi -palvelun sisältö tuotetaan yhteistyössä useiden eri yhteistyökumppaneiden kanssa.

Aineiston käyttö ja linkitykset

Aineistojen käyttöoikeus pitää aina tarkistaa ko. aineiston tuottajalta. Suomen Yrittäjien tuottamaa aineistoa saa käyttää, kunhan lähde mainitaan.

Palvelun etusivun voi vapaasti linkittää muihin verkkopalveluihin. Myös yksittäisiä sivuja voi linkittää, kunhan linkittävältä sivustolta käy selkeästi ilmi, että siirrytään erilliseen palveluun.

Sivustomme käyttää TNS Metrixin mittausjärjestelmää, josta voit lukea lisää täältä http://tnsmetrix.tns-gallup.fi/public/. Voit halutessasi estää mittausjärjestelmän käytön täällä http://optout.spring-tns.net/.

Käyttäjän ja palveluntarjoajan vastuut

Käyttäjä on velvollinen käyttämään palvelua lain, asetusten ja hyvän tavan mukaisesti.

Palveluntarjoaja ei vastaa palvelun käytöstä tai virheistä käyttäjälle tai kolmansille osapuolille aiheutuneista vahingoista. Palveluntarjoaja ei myöskään vastaa välittömästä, välillisestä tai seurannaisvahingosta, joka on johtunut tai jonka väitetään johtuneen sivuston sisältämän tiedon käyttämisestä tai siitä, ettei tieto ole ollut käytettävissä. Palveluntarjoaja ei takaa, että sivuston sisältämä tieto, kuten teksti, kuva, graafinen tiedosto tai linkki, on käytettävissä, oikeansisältöinen tai täydellinen.

Yhteyshenkilöt

Sivuston päätoimittaja

Taru Jussila
viestintäjohtaja
p. 0400 510 853
taru.jussila@yrittajat.fi

Ilmoitusmyynti

Veli-Pekka Jaatinen
p. 0400 684 364
veli-pekka.jaatinen@otavamedia.fi