Etusivu > Suomen Yrittajat > Yrittajamediat

Etsi

Verkkopalvelut

Yrittäjät.fi on tieto- ja uutissivusto yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille. Sivuilta löytyvät tuoreimmat yrittäjiä koskevat uutiset sekä kattavasti tietoa muun maussa verotuksesta, työnantajan velvollisuuksista, rahoituksesta ja yritystoiminnasta.

Yhteyshenkilöt:
verkosta vastaava toimituspäällikkö
Sanni Jokinen
p. 050 506 0336
sanni.jokinen@yrittajat.fi

» yrittajat.fi MEDIAKORTTI
 

Ilmoitusmyynti

Otavamedia/Veli-Pekka Jaatinen
p. 0400 684 364
veli-pekka.jaatinen@otavamedia.fi


yrittajat.fi on Suomen Yrittäjät ry:n sekä Suomen Yrittäjien Sypoint Oy:n tuottama ja ylläpitämä palvelu, joka kokoaa pk-yrittäjille suunnattua asiatietoa ja uutisia.

yrittajat.fi -palvelun sisältö tuotetaan yhteistyössä useiden eri yhteistyökumppaneiden kanssa.

Aineiston käyttö ja linkitykset

Aineistojen käyttöoikeus pitää aina tarkistaa ko. aineiston tuottajalta. Suomen Yrittäjien tuottamaa aineistoa saa käyttää, kunhan lähde mainitaan.

Palvelun etusivun voi vapaasti linkittää muihin verkkopalveluihin. Myös yksittäisiä sivuja voi linkittää, kunhan linkittävältä sivustolta käy selkeästi ilmi, että siirrytään erilliseen palveluun.

Käyttäjän ja palveluntarjoajan vastuut

Käyttäjä on velvollinen käyttämään palvelua lain, asetusten ja hyvän tavan mukaisesti.

Palveluntarjoaja ei vastaa palvelun käytöstä tai virheistä käyttäjälle tai kolmansille osapuolille aiheutuneista vahingoista. Palveluntarjoaja ei myöskään vastaa välittömästä, välillisestä tai seurannaisvahingosta, joka on johtunut tai jonka väitetään johtuneen sivuston sisältämän tiedon käyttämisestä tai siitä, ettei tieto ole ollut käytettävissä. Palveluntarjoaja ei takaa, että sivuston sisältämä tieto, kuten teksti, kuva, graafinen tiedosto tai linkki, on käytettävissä, oikeansisältöinen tai täydellinen.