Sök

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Ensamföretagarnas PitchBreakfast 1.11.

Ensamföretagarnas PitchBreakfast 1.11.

Datum

1.11.2019 | 9:00 - 10:00

Plats

Café Proosa, Vasa huvudbibliotek

PitchBreakfast är ett evenemang där Kust-Österbottens Företagares ensamföretagare berättar om sina produkter och tjänster ("The Pitch") och söker efter tips ("Connection Request").

Målet är att nätverka och skapa kontakter till köpare och företag, som just du eller dina bekanta är i behov av.

Uppbyggnad:

Du har 15 minuter på dig att plocka åt dig morgonmål och söka dig till din plats kring morgonmålsbordet.

The Pitch: Berätta vad ditt företag göroch vad det har att erbjuda. Pitchen får inte räcka längre än 60 sekunder, så fundera alltså ut hur du kort kan sammanfatta kärnan i verksamheten. Ordförande Anton Salmi avbryter din pitch efter att tiden gått ut.

Connection Request: Berätta under 30 sekunder om produkten eller tjänsten du eller din bekant är i behov av. Det kan t.ex. gälla ditt företag  (vi söker efter någon som kunde städa hos oss en gång i veckan, vi söker någon som kan fixa till hemsidor), en personlig sökning (jag behöver någon som kan måla mitt kök hemma, jag skulle behöva ett utrymme för dotterns konfirmation) eller en sökning för din kompis eller släktings räkning (mommo skulle behöva hemtjänst, syrran är i behov av ett band till sitt bröllop).

PowerPoint-presentationer är inte tillåtna.

Nytta: De medverkande noterar din produkt eller tjänst i sitt register med hjälp av ditt visitkort. De funderar om de, eller någon av deras bekanta, kan svara på önskemålet du framförde under  Connection Request. Trots att de kanske inte under morgonmålet kommer på någon som kan hjälpa dig, är sannolikheten stor att de senare kommer ihåg dig. De kan enkelt kontakta dig senare med hjälp av ditt visitkort.

Efter pitchningen och Connection Request har du 15 minuter tid på dig att hämta mera morgonmål och diskutera med de andra deltagarna.

OBS! Du bör ha minst 11 visitkort med dig. Korten ges åt ordförande Anton Salmi, som placerar ut korten vid morgonmålsbordet.

Evenemanget genomför på en timme och först till kvarn malar. Det ryms endast 10 ensamföretagare runt morgonmålsbordet. Hippi tar emot bindande anmälningar på adressen    . Kom med och nätverka på ett nytt sätt!