Sök

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Medlemsservice

Som medlem får du många fördelar och tjänster som sparar dig pengar!

Rådgivningstjänsterna för medlemmarna

Som medlem kan du använda föreningens avgiftsfria medlemsrådgivning i frågor som gäller företagsverksamheten. Vi önskar att inga frågor skickas till rådgivningen via e-post.Rådgivningstjänsten är öppen på vardagar kl. 8–18 via telefonnumret 09 229 222. 

► När du ringer till vår telefonrådgivning förbered dig att berätta ditt medlemsnummer.


Medlemsförmåner

Genom att använda medlemsförmånerna kan du spara mycket i bl.a. försäkrings-, bränsle-, brännolje samt inkvarterings- och resekostnader. Ladda ner Företagarna i Finlands avgiftsfria mobila medlemskort så har du alltid tillgång till ditt medlemskap och alla de förmåner som det erbjuder vart än du är på väg.

► Dags att förälska sig i Företagarna: medlemmarnas förmåner och fördelar (pdf)


Medlemsföretag 2021 banner

Företaget kan placera bannern som berättar om medlemskap på sina sidor.


Synergia och Yrityshaku

Synergia är en ny service som Företagarna i Finland har skapat för att medlemmarna skulle kunna kommunicera sinsemellan i större utsträckning. Servicen  innehåller också Yrityshaku som är riktad till alla intresserade.


Utbildning

Genom att utnyttja utbildningstjänsterna kan du delta i seminarier och får utbildning i aktuella ämnen till förmånligt medlemspris. Utbildning ordnas också på svenska. Länken är på finska.


Förtjänstprodukte

Företagarna i Finlands Företagar- och Förtjänstkors är ett utmärkt sätt att ihågkomma en person som länge arbetat som företagare eller arbetstagare.


Informationstjänster

Medlemstidningen Företagare i Finland fokuserar på aktuella händelser inom näringslivet. Tidningen ger dig även praktiska tips och råd som du har nytta av samt en inblick i hur vardagen ser ut för andra företagare. Som medlemsförmån får ditt företag också Yrittäjä-tidningen som utkommer 4 gånger årligen. Du kan beställa Yrittäjä Plus -facktidskriften som utkommer 6 gånger årligen.