Hem > Företagarna i Finland > Medlemsservice > Medlemsformaner 2021

Sök

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Företagarens medlemsförmåner: Abonnemang och IT-tjänster

ELISA erbjuder alla medlemmar i Företagarna i Finland förmåner som är värda upp till flera hundra euro. Du får bland annat rabatt på mobilabonnemang, mobilt bredband och företagsnummer samt en utrustningsförmån som varierar varje månad. Läs mer om samtliga medlemsförmåner på https://yrityksille.elisa.fi/yrittajajasenen-edut 

Prova den nya tjänsten Yrittäjän Oma IT

Vi utvecklar som bäst en förmånlig IT-supporttjänst för företag som garanterar en smidig vardag för ditt företag. Vi erbjuder nu en möjlighet att delta i tjänstens pilotprojekt och enkelt få hjälp med IT-utmaningar, dataskydd och Microsoft 365-program. 

I tjänsten Yrittäjän Oma IT ingår

  • kompetent IT-support vardagar kl. 7–18
  • virusskyddslicenser och dataskyddsuppdateringar
  • enkel beställning av arbetsredskap och förinstallationstjänster
  • möjlighet till en egen kontaktperson som ger dig råd om hur IT-miljön kunde utvecklas.

Anmäl dig till pilotprojektet »

Yritysguru är till för dig

Som medlem i Företagarna i Finland får du även IT-support från Yritysguru och Omaguru med 20 % rabatt. Yritysguru ger dig handledning och hjälp vid alla IT-problem snabbt och enkelt per telefon även om du är kund hos en annan operatör. Med Omaguru kan du boka tid för ett möte i Elisas butik och få hjälp vid vanliga IT-problem.

Obs! Medlemmar i Företagarna i Finland betjänas per telefon på ett separat Yritysguru-nummer, som visas på denna webbplats när du har loggat in med ditt medlemsnummer (logga in uppe till höger). 

Service även på Yrityspiste, i kundtjänsten och på Internet

Du får personlig service när du bokar tid till vår lokala Yrityspiste på www.elisa.fi/ajanvaraus eller ringer vår Företagskundtjänst på 010 80 8088*.

Du kan handla i vår webbutik när som helst på dygnet. I webbutiken på yrityksille.elisa.fi kan du också skaffa utrustning mot en räntefri månadsavgift.

* Samtalspris 8,35 cent/samtal + 16,69 cent/minut (moms 24 %).


För Helsingforsbaserade familjerättar Kokko & Kuusiluoma Oy är Elisas Enterprise Guru ett IT-stöd som byter lösenord och uppdaterar arbetsstationer.
» Läs berättelsen (på finska)