Sök

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Synergia

Synergia är en ny service som Företagarna i Finland har skapat för att medlemmarna skulle kunna kommunicera sinsemellan i större utsträckning.
 
Servicen innehåller också Yrityshaku som är riktad till alla intresserade.
 
De centrala tjänsterna i servicen för registrerade medlemmar är dessa:
  • möjligheten att presentera sitt egna företag
  • erbjuda förmåner åt de andra medlemsföretagen
  • grunda grupper och agera i grupper
  • diskussionsforum

Yrityshaku – öppen för alla

Yrityshaku fungerar som tidigare och är till för alla som är intresserade av att hitta företag. Om du vill att ditt företag syns i sökresultaten, ska man ha gett tillstånd att publicera företagets information.

Registrering i Synergia

När man vill logga in för första gången i Synergia ska man registrera sig på sidan med sitt FO-nummer och medlemsnummer. Man väljer själv ett lösenord som man sedan använder för att logga in i servicen. Registreringsmeddelandet skickas till den e-postadress som finns i medlemsregistret.

Logga in i Synergia

Efter den första gången kan en registrerad medlem logga in i Synergia med sin e-postadress och lösenord.

Synergia – för den som loggat in

När man är inloggad kan man presentera sitt företag och produkter genom att uppdatera företagsinformationen. Företaget kan erbjuda rabatter eller förmåner åt företag på specifika områden eller branscher. Detta syns sedan på de andras sidor. Man kan även bekanta sig med erbjudanden på förmånssidorna.
 
I bloggen kan du berätta om vardagen i ditt företag eller om aktuella ärenden inom din bransch. Om du vill berätta om dina produkter och medlemserbjudanden kan du lämna en annons på dina sidor.
 
Det finns ett diskussionsforum i Synergia där företag diskuterar i sina egna namn. Diskussionerna kan läsas av vem som helst, men endast inloggade medlemsföretag kan delta i diskussionen.
 
En inloggad medlem kan även grunda en grupp och bli medlem i andra grupper. Grupperna kan antingen vara stängda eller öppna. I grupperna kan man dela med sig kunskap, bilder, artiklar osv. Man kan även diskutera om olika ämnen samt besluta om träffar eller andra händelser.

Om du tappar ditt lösenord

Om användaren tappar sitt lösenord kan man beställa ett nytt från inloggningssidan för Synergia som sedan skickas till den angivna e-posten.