Sök

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Sökordsoptimering (SEO) & sökordsmarknadsföring (SEM)

Sökordsoptimering (SEO) & sökordsmarknadsföring (SEM)

Datum

16.2.2021 | 9:30 - 11:00

Plats

Online

Vad är det som gör att en hemsida hamnar högt bland sökresultaten? I denna workshop går vi igenom hur du kan jobba med sökordsoptimering för att öka trafiken till din hemsida. Vi går också igenom hur betald sökordsmarknadsföring går till och hur du kan inkludera det i din marknadsföringsstrategi. 

Anmäl dig här

Workshopen ordnas tillsammans med Grow with Google och workshopsledaren är en auktoriserad Grow with Google -tränare.

Hur deltar jag i distansutbildningen?

Vi använder GoToWebinar-plattformen för våra utbildningar. Du kan delta i våra distansutbildningar med en dator som har en högtalare och en nätverksanslutning. Det är dessutom möjligt att delta med telefonen (ladda ner GoToWebinar-appen från telefonens app butik). Du får en deltagarlänk till den e-postadress du anger under registreringen. Klicka på länken för att komma med i utbildningen. I samma e-post får du också ytterligare instruktioner för användning av plattformen.

På registreringsformuläret blir du ombedd att fylla i följande information (obligatoriskt): namn, e-post, företag / organisation och information om medlemskap i Företagarna i Finland. Utbildningen är på svenska, även om registreringsformuläret och registreringsbekräftelsen delvis är på engelska eller finska.

Utbildningen kommer att bandas och inspelningen kommer att skickas ut till alla anmälda. Du kan alltså anmäla dig, även om du inte kan delta i utbildningen medan den är igång.

Mer information  

Bli medlem www.yrittajat.fi/sv/liity