Kauniaisten Yrittäjät-Grankulla Företagare

Grankulla Företagare styrelse

Bekanta dig med styrelsen!

Ordförande

Kia Katarina Järvinen

Företag: Suomen OEL Oy
e-post: kia.katarina.jarvinen@yrittajat.fi

Grankulla bo sedan 1991. Ett språkkunnigt kontorsproffs sedan lång tid. Jag har en till storleken minimal tax. Arbetsdagarna, och likväl vardagskvällarna fördrivs i telefon och vid datorn. På sommaren blev det 30 år fullt för samma företagardragna företag och inte en dag skulle jag byta. Kunderna har blivit mina vänner. En del rent av så goda att emellanåt fördriver vi även fritiden tillsammans. Arbetsgemenskapen är min andra familj.
Jag har suttit i Grankulla Företagares styrelse sedan 2011. Fyra år (2013-2016) som viceordförande gav mig vägkost att motta ordförande klubban år 2017.
Föreningen slukar största delen av min fritid. Frivilligt och med barnslig entusiasm åtar jag mig allt nytt som ordförande skapet har och kommer att föra med sig. Förtroendeuppdragen begränsas inte enbart till den egna stadens ärenden. Jag sitter även i styrelsen för Pääkaupunkiseudun Yrittäjät och som suppleant i Finlands Företagares fullmäktige. Vid behov ersätter jag även Grankulla Stads informatör Markus Jahnsson i styrelsen för FöretagsEsbo. Jag lever av och andas musik. Trädgårdsskötsel, idkar jag på min glasade balkong, främst blommor, men också med varierande framgång av nyttoväxter och örter.

Viceordförande

Charlotta Lemström

Företag: Bruna Byrån Ab
e-post: charlotta@brunabyran.fi

Grankulla bo först i barndomen och återinflyttad år 2002.
Efter nästan tjugo år på branschen, grundade jag min egen bokföringsbyrå år 2009.
På min fritid hittas jag oftast, då vädret tillåter, skrinnandes på närbelägna sjöar, i spåret, slalombacken, på fotbollsplanen eller seglandes på havet
Jag blev invald i Grankulla Företagares styrelse 2017 med ansvar för ekonomin och har varit viceordförande sedan 2018.

Styrelsemedlemmar

Jonna Karvonen

Företag: Logger Services Helsinki Oy
e-post: jonnakarvonen2012@gmail.com

Mamma och företagare från Grankulla

Företagare sedan 2013, för tillfället Neste K-köpman i Mäntsälä. Innan jag blev företagare har jag fått lång erfarenhet inom försäljning och marknadsföring i ledande positioner på flera områden. Under fritiden är jag först och främst mamma – min dotters event manager och en hockeyjuniors ivriga fan. I kölvattnet på hockeyjunioren har jag även själv vågat prova på mamma-hockey. Under sommaren seglar vi med familjen och på vintern skidar vi slalom.
Styrelsemedlem i Grankulla företagare sedan 2018.

Tuula Ihamuotila

Företag: P:ihamuotila Oy
e-post: tuula.ihamuotila@iki.fi

Heltids entreprenör inom grönbranschen sedan 2017 och innan dess på deltid sedan 2008. Jag har utbildat mig till grönbranschen efter att i 20 år arbetat inom kommunikation och marknadsföring. Nu äger jag Pihamuotila Oy, som erbjuder trädgårdsplanering, byggande och skötsel i Grankulla med omnejd. Jag har bott i Grankulla i 20 år och även Pihamuotilas hemort är Grankulla. För tillfället går min fritid till att studera och under arbete är min sjunde examen, nu i HAMK. Jag har suttit i Grankulla Företagares styrelse sedan 2019. Jag är även medlem av KaunisGrani-tidningens redaktionsråd.

Ann-Marie Nordström

Företag: Liikuntastudio Hyvä Olo
e-post: ann-marie@liikuntastudiohyvaolo.fi

45-årig multiföretagare. Min familj består av två underbara pojkar, en man och hundarna Hugo och Hulda. Tillsammans med min man äger vi Liikuntastudio Hyvä Olo som finns i Grankulla simhall. Hyvä Olo erbjuder professionella personal trainer-tjänster, en representativ konditionssal och fantastiska grupptimmar. För några år sedan gjorde vi med min pappa ett generationsskifte och nu är jag även mycket lycklig över mitt taxiföretag, Taxi Marie Oy. Lähitaksi förmedlar våra tjänster. Som företagare är jag ivrig, flitig och vill erbjuda högklassiga tjänster åt mina kunder. Jag har nyss blivit invald i styrelsen för Grankulla Företagare från 2021 och väntar med spänning på framtiden.