Sök

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Företagarens medlemsförmåner: Fullserviceleasing

Arval är ett internationellt företag som tillhandahåller fullserviceleasing av fordon, för privatkonsumenter och företag i alla storlekar, i 29 länder med över 7000 anställda.  

Arval fullserviceleasing

Arval erbjuder fullserviceleasing för Suomen Yrittäjäts medlemsbolag.  Fullserviceleasing baseras på ett fast pris per månad och inkluderar finansiering, vägskatt, serviceunderhåll, reparationer, däck och vägassistans. Försäkring, hjälpfordon och bränsle kan läggas till i servicepaketet (economy, comfort, business). Arval bär risken i alla delar inklusive restvärdesrisk. Du behöver inte oroa dig för extra kostnader, du kan fokusera på din kärnverksamhet. 

Förutom den dedikerade prissättningen för leasingtjänster får medlemmarna ett 150 € bränslepresentkort när de startar ett nytt leasingavtal. 

Exempel på den dedikerade prissättningen (kontraktslängd 36 månader – 15 000 km/år): 

  • VW Passat Variant GTE Plug-In Hybrid    
    Economy pack – utan försäkring: medlemspris 514,46 €/månad (norm. 522,46 €/månad).
  • VW Transporter 2,0 TDI
    Economy pack – utan förskring: medlemspris 455 €/månad (norm. 467 €/månad)

Priserna är exklusive moms och inkluderar inte eventuella bränslekostnader. Arval tar väl hand om riktigheten i den information som lämnas. Delvis tillhandahålls denna information av tredje part. Arval ansvarar därför inte för eventuella förluster till följd av helt eller delvis felaktigheter i den information som lämnats, såsom: (fordons)priser, skatter och /eller data.

Dra nytta av medlemsförmånen och be om ett erbjudande om ett bil- och servicepaket som du väljer från följande länk www.arval.fi/suomenyrittajat. Kom ihåg att informera oss om att du är medlem i Suomen Yrittäjät. Förmånen gäller nya leasingavtal och alla servicepaket.  

Läs mer om medlemsförmånerna och aktuella kampanjer: