FENNIA | Företagarens medlemsförmåner — Försäkringar 

Fennia erbjuder lösningar för både företagets och hemmets försäkringsbehov. Hos Fennia får du som medlem i Företagarna i Finland till exempel:

  • Företagsskydd -paket för företag med färre än 10 anställda 
  • 50 % rabatt på premien för dagersättningsdelen i sjukförsäkringen
  • 45 % rabatt och 70 % bonus på omfattande Fenniakasko och Premiumkasko för person- och paketbilar i privat bruk
  • 20  % rabatt på de flesta försäkringar i anslutning till ditt hem

» Läs mer om medlemsförmånen


ELISA | Företagarens medlemsförmåner — Abonnemang och IT-tjänster 

Elisa erbjuder Företagarnas medlemmar upp till hundratals euro värda förmåner på abonnemangstjänster. Rabatt ges bland annat för mobiltelefonabonnemang, mobilt bredbandsabonnemang och molntjänster samt för Yritysguru-servicen

» Läs mer om medlemsförmånen


ELO | Tjänster för arbetspensionsförsäkring

Elo är ett arbetspensionsbolag som ägs av sina kunder och som tar hand om det lagstadgade arbetspensionsskyddet för företagare och de anställda på sina kundföretag. Vi stöder ditt företags tillväxt genom att erbjuda ett brett utbud av tjänster för arbetspensionsförsäkring och genom att tillsammans med dig bygga upp en bättre arbetsförmåga. Vi tror att allt gott leder till mer gott – både när det gäller arbetets resultat och dem som gör arbetet. En välmående personal är en förutsättning för att företaget ska kunna växa. Vart tredje finländskt företag och över 40 procent av företagarna har sina arbetspensionsförsäkringar hos Elo.
Elo håller drömmarna vid liv!

» Bekanta dig med våra tjänster och det skydd som FöPL-sörsäkringen ger


ASIAKASTIETO | Företagarens medlemsförmåner — Företags-, nummerupplysnings- och GDPR-tjänster 

Asiakastieto erbjuder medlemmar i Företagarna bland annar GDPR-tjänsten, gratis nummersökning, avtalskundförhållande utan årsavgift samt andra förmåner.

» Läs mer om medlemsförmånen


SCANDIC | Företagarens medlemsförmåner — Inkvartering och konferens

Scandic erbjuder medlemmarna i Företagarna i Finland högklassiga hotell- och konferenstjänster till ett nedsatt pris. Förmåner beviljas inte bara av Scandic men även av Hilton-, Holiday Inn-, Crowne Plaza- och Indigo-hotell som är belägna i Finland.

» Läs mer om medlemsförmånen


CLARION HOTELS | Företagarens medlemsförmåner — Inkvartering och konferens

Clarion Hotel Helsinki, Clarion Hotel Helsinki Airport och Nordic Choice Hotels ger företag som är medlem av Företagarna i Finland medlemsförmåner på nästan 200 hotell i Finland, i Norden och Lettland samt Litauen. Hotellen i Clarion-, Quality- och Comfort-kedjorna samt cirka 20 självständiga Luxury-ställen ger medlemsförmånerna

» Läs mer om medlemsförmånen


HOLIDAY CLUB | Företagarens medlemsförmåner — Inkvartering och konferens 

Medlemsföretagen i Företagarna i Finland får 15 procent rabatt på dagspriset på Holiday Club-badhotellens rum och semesterbostäder..

» Läs mer om medlemsförmånen


NESTE | Företagarens medlemsförmåner — Bränslen

Mot uppvisande av Företagarna i Finlands medlemskort erbjuder Neste en rabatt på 2,5 cent per liter (inkl. moms) på stationsspecifika detaljhandelspriser på bensin och diesel..

» Läs mer om medlemsförmånen


TEBOIL | Företagarens medlemsförmåner — Bränslen 

 

På Teboil ger medlemskortet 2,2 cent/l rabatt på bensin och dieselolja, och Teboil Företagskort 2,7 cent/l. Rabatten gäller på alla Teboil-bensinstationer och -automatstationer, undantaget Teboil Express -automatstationer.

» Läs mer om medlemsförmånen


TALLINK SILJA | Företagarens medlemsförmåner — Båtresor 

Tallink Silja erbjuder medlemmarna i Företagarna i Finland 10 procent avtalsrabatt på Tallinks och Silja Lines normalprissatta kryssningar och reguljärresor. Som medlemsförmån på fritidsresor får medlemmar ansluta sig direkt till den mellersta Silver-nivån i stamkundsprogrammet Club One.

» Läs mer om medlemsförmånen


VIKING LINE | Företagarens medlemsförmåner — Båtresor

Viking Line erbjuder Företagarna i Finlands medlemmar upp till 20 procent rabatt på dagspriset på kryssningar samt 10−20 procent rabatt på reguljärresor beroende på rutt.

» Läs mer om medlemsförmånen


WIHURI OY AARNIO METRO-TUKKU | Företagarens medlemsförmåner — Partihandel

Dagligvarugrossisten Wihuri Metro-tukku erbjuder medlemsföretagen i Företagarna i Finland 5 procent rabatt på normalprissatta produkter, förutom alkohol- och tobaksprodukter.

» Läs mer om medlemsförmånen


JURINET | Företagarens medlemsförmåner — Juridiska tjänster på svenska, finska och engelska

JuriNet erbjuder medlemsföretagen i Företagarna i Finland ett 20 minuter långt avgiftsfritt inledande möte i deras byråer samt 15 % rabatt på juridiska tjänster upp till 1.000 euros fakturering. Förmånerna gäller även företagarens anställda personligen samt företagarnas familjemedlemmar som bor i samma hushåll som företagarna.

» Läs mer om medlemsförmånen


ALMA TALENT | Företagarens medlemsförmåner — Tidningar och böcker

Alma Talent beviljar för FiF:s medlemmar en kontinuerlig 20 procent rabatt på alla fortlöpande print- eller digitala prenumerationer. Du kan välja mellan följande tidskrifter: Arvopaperi, Kauppalehti Fakta, Markkinointi & Mainonta, Metallitekniikka, Mikrobitti, Talouselämä, Tekniikka & Talous och Tivi.

» Läs mer om medlemsförmånen


EAZYBREAK | Företagarens medlemsförmåner — Lunch- och kultursedlar 

Eazybreak erbjuder medlemmarna i Företagarna i Finland upp till 60 procent rabatt på mobiltjänsten för naturaförmåner. Med hjälp av appen är det lätt att använda och administrera elektroniska lunchsedlar, motions- och kultursedlar samt arbetsreseförmåner.

» Läs mer om medlemsförmånen


 

FÖRETAGARENS 
MEDLEMSKORT

Så här gör du för att utnyttja förmånerna

För att kunna utnyttja förmånerna ska du ha ett giltigt medlemskort från Företagarna i Finland eller ett mobilkort med ditt medlemsnummer.
•Visa alltid kortet när det efterfrågas.
•Medlemsnumret ska anges i anslutning till förmånerna när det efterfrågas.
•Vid behov ska även förmånsgivarens produktkod eller bokningsnummer anges.
•Bränsleförmånerna med oljebolagets företagskort, dessutom kassarabatt på Teboil och Neste med Företagarna i Finlands medlemskort.
 

Även de regionala föreningarna erbjuder medlemsförmåner.

För mer information:

Karri Ruuskanen, tfn. 050 409 7752, 
Sofia Lehtimäki, tfn 050 308 2228,  

Medlemsföretagare, du kan lägga bannern som visar att du är medlem på din hemsida.