FENNIA | Företagarens medlemsförmåner — Försäkringar 

Fennia erbjuder lösningar för både företagets och hemmets försäkringsbehov. Hos Fennia får du som medlem i Företagarna i Finland till exempel:

  • Företagsskydd -paket för företag med färre än 10 anställda 
  • 50 % rabatt på premien för dagersättningsdelen i sjukförsäkringen
  • 30–45 % rabatt och 70 % bonus på omfattande Fenniakasko och Premiumkasko för person- och paketbilar i privat bruk
  • 20  % rabatt på de flesta försäkringar i anslutning till ditt hem

» Läs mer om medlemsförmånen


ELISA | Företagarens medlemsförmåner — Abonnemang och IT-tjänster 

Elisa erbjuder Företagarnas medlemmar upp till hundratals euro värda förmåner på abonnemangstjänster. Rabatt ges bland annat för mobiltelefonabonnemang, mobilt bredbandsabonnemang och molntjänster samt för Yritysguru-servicen

» Läs mer om medlemsförmånen


ELO | Tjänster för arbetspensionsförsäkring

Elo är ett arbetspensionsbolag som ägs av sina kunder och som tar hand om det lagstadgade arbetspensionsskyddet för företagare och de anställda på sina kundföretag. Vi stöder ditt företags tillväxt genom att erbjuda ett brett utbud av tjänster för arbetspensionsförsäkring och genom att tillsammans med dig bygga upp en bättre arbetsförmåga. Vi tror att allt gott leder till mer gott – både när det gäller arbetets resultat och dem som gör arbetet. En välmående personal är en förutsättning för att företaget ska kunna växa. Vart tredje finländskt företag och över 40 procent av företagarna har sina arbetspensionsförsäkringar hos Elo.
Elo håller drömmarna vid liv!

» Bekanta dig med våra tjänster och det skydd som FöPL-sörsäkringen ger


ASIAKASTIETO | Företagarens medlemsförmåner — Företags-, nummerupplysnings- och urvalstjänster  

Asiakastieto erbjuder medlemmar i Företagarna bland annat gratis nummersökning, avtalskundförhållande utan årsavgift och rabatt på urvalstjänster.

» Läs mer om medlemsförmånen


SCANDIC | Företagarens medlemsförmåner — Inkvartering och konferens

Scandic erbjuder medlemmarna i Företagarna i Finland högklassiga hotell- och konferenstjänster till ett nedsatt pris. Förmåner beviljas inte bara av Scandic men även av Hilton-, Holiday Inn-, Crowne Plaza- och Indigo-hotell som är belägna i Finland.

» Läs mer om medlemsförmånen


CLARION HOTELS | Företagarens medlemsförmåner — Inkvartering och konferens

Clarion Hotel Helsinki, Clarion Hotel Helsinki Airport och Nordic Choice Hotels ger företag som är medlem av Företagarna i Finland medlemsförmåner på nästan 200 hotell i Finland, i Norden och Lettland samt Litauen. Hotellen i Clarion-, Quality- och Comfort-kedjorna samt cirka 30 självständiga Luxury-ställen ger medlemsförmånerna.

» Läs mer om medlemsförmånen


HOLIDAY CLUB | Företagarens medlemsförmåner — Inkvartering och konferens 

Medlemsföretagen i Företagarna i Finland får 15 procent rabatt på dagspriset på Holiday Club-badhotellens rum och semesterbostäder.

» Läs mer om medlemsförmånen


GREENSTAR  | Företagarens medlemsförmåner — Inkvartering och konferens 

Den växande finländska hotellkedjan GreenStar erbjuder boende av högsta kvalitet som är snällt mot både plånboken och miljön. Som medlem i Suomen Yrittäjät kan du bo i ett rum för 1–3 personer för ett fast medlemspris på 69 € per natt.

» Läs mer om medlemsförmånen


NESTE | Företagarens medlemsförmåner – Bränslen

Mot uppvisande av Företagarna i Finlands medlemskort erbjuder Neste en rabatt på 2,5 cent per liter (inkl. moms) på stationsspecifika detaljhandelspriser på bensin och diesel..

» Läs mer om medlemsförmånen


TEBOIL | Företagarens medlemsförmåner — Bränslen 

 

På Teboil ger medlemskortet 2,2 cent/l rabatt på bensin och dieselolja, och Teboil Företagskort 2,7 cent/l. Rabatten gäller på alla Teboil-bensinstationer och -automatstationer, undantaget Teboil Express -automatstationer.

» Läs mer om medlemsförmånen


TALLINK SILJA | Företagarens medlemsförmåner — Båtresor 

Tallink Silja erbjuder medlemmarna i Företagarna i Finland 15 procent avtalsrabatt på Tallinks och Silja Lines normalprissatta kryssningar och reguljärresor. Som medlemsförmån på fritidsresor får medlemmar ansluta sig direkt till den mellersta Silver-nivån i stamkundsprogrammet Club One.

» Läs mer om medlemsförmånen


VIKING LINE | Företagarens medlemsförmåner — Båtresor

Viking Line erbjuder Företagarna i Finlands medlemmar upp till 20 procent rabatt på dagspriset på kryssningar samt 10−20 procent rabatt på reguljärresor beroende på rutt.

» Läs mer om medlemsförmånen


WIHURI OY AARNIO METRO-TUKKU | Företagarens medlemsförmåner — Partihandel

Dagligvarugrossisten Wihuri Metro-tukku erbjuder medlemsföretagen i Företagarna i Finland 5 procent rabatt på normalprissatta produkter, förutom alkohol- och tobaksprodukter.

» Läs mer om medlemsförmånen


JURINET | Företagarens medlemsförmåner — Juridiska tjänster på svenska, finska och engelska

JuriNet erbjuder medlemsföretagen i Företagarna i Finland ett 20 minuter långt avgiftsfritt inledande möte i deras byråer samt 15 % rabatt på juridiska tjänster upp till 1.000 euros fakturering. Förmånerna gäller även företagarens anställda personligen samt företagarnas familjemedlemmar som bor i samma hushåll som företagarna.

» Läs mer om medlemsförmånen


ALMA TALENT | Företagarens medlemsförmåner — Tidningar och böcker

Alma Talent beviljar för FiF:s medlemmar en kontinuerlig 20 procent rabatt på fortlöpande print- eller digitala prenumerationer. Du kan välja mellan följande tidskrifter: Talouselämä, Tekniikka & Talous, Kauppalehti Fakta, Arvopaperi, MikroBitti och Tietoviikko.

» Läs mer om medlemsförmånen


EAZYBREAK | Företagarens medlemsförmåner — Lunch- och kultursedlar 

Eazybreak är den lätta vägen för personalförmåner som ger mer skattefri lön, upp till hundratals euro per år. Som Yrittäjät- medlem får du lunch-, motion-, kultur-, välmående- och tansportförmåner, med upp till 60% rabatt.  Vår användarvänlig digital lösning hanterar sig själv, i princip. Förmånerna används lätt och smidigt med mobiltelefonen.

» Läs mer om medlemsförmånen


VENI ENERGIA | Företagarens medlemsförmåner — Elanskaffningstjänst

VENI Energia erbjuder Företagarnas medlemmar unika elanskaffningstjänster till förmånspris.

  • Konkurrensutsättning av elleverantörer och vår elanskaffningstjänst ger en klar besparing av elkostnaderna. Företagarnas medlemmar får 20 % rabatt på tjänsten.
  • Vid kontrollen av energifakturor går vi igenom er elfaktura för att upptäcka eventuella felaktigheter. Om vårt kontrollarbete inte ger ekonomiskt utdelning är tjänsten kostnadsfri. Företagarnas medlemmar får 30 % rabatt på eventuellt arvode

»  Läs mer om medlemsförmånen


YRITYSPÖRSSI | Företagarens medlemsförmåner — Företagsförvärv

30 euro rabatt på säljes- eller köpannons på Yrityspörssi.fi. Man får rabatten genom att sätta in koden i rutan som kommer upp då du lägger en annons på vår onlinetjänst.

»  Läs mer om medlemsförmånen


FUNDU | Företagarens medlemsförmåner — Finansiering

FUNDU erbjuder Företagarnas medlemmar 50 % rabatt på etableringskostnaderna för ett lån som förmedlats via Fundu. Eurobeloppet på förmånen är 250-750 euro beroende på lånesumman.

»  Läs mer om medlemsförmånen


FÖRETAGARENS 
MEDLEMSKORT

Så här gör du för att utnyttja förmånerna

För att kunna utnyttja förmånerna ska du ha ett giltigt medlemskort från Företagarna i Finland eller ett mobilkort med ditt medlemsnummer.
•Visa alltid kortet när det efterfrågas.
•Medlemsnumret ska anges i anslutning till förmånerna när det efterfrågas.
•Vid behov ska även förmånsgivarens produktkod eller bokningsnummer anges.
•Bränsleförmånerna med oljebolagets företagskort, dessutom kassarabatt på Teboil och Neste med Företagarna i Finlands medlemskort.
 

Även de regionala föreningarna erbjuder medlemsförmåner.

För mer information:

Eija Sinisalo, tfn. 040 566 9416, eija.sinisalo@yrittajat.fi 
Karri Ruuskanen, tfn. 050 409 7752, karri.ruuskanen@yrittajat.fi

Medlemsföretagare, du kan lägga bannern som visar att du är medlem på din hemsida.