FENNIA | Företagarens medlemsförmåner — Försäkringar 

Säsongförmån, gäller till 30.9.2021: Fennia Liv erbjuder livförsäkring för företagare med 20 % rabatt på premien för den första försäkringsperioden. Förmånen gäller livskydd, skydd mot bestående arbetsoförmåga och parskydd.

 

***

 

Fennia ger dig de mest omfattande medlemförmånerna för ditt företags och din familjs försäkringar, till exempel:

för Företagarna i Finlands medlemsföretag med mindre än 10 anställda erbjuder vi Företagsskydd-försäkringen till specialpris

50 % rabatt på premien för dagersättningsdelen i sjukkostnadsförsäkringen

en rabatt och summahöjningar för Fennia-Livsskydd

gratis glasförsäkring för person- och paketbilar i privat bruk

20 % rabatt på de flesta försäkringar för hem 

» Läs mer om medlemsförmånen

 


ELISA | Företagarens medlemsförmåner — Abonnemang och IT-tjänster 

Elisa erbjuder Företagarnas medlemmar upp till hundratals euro värda förmåner på abonnemangstjänster. Rabatt ges bland annat för mobiltelefonabonnemang, mobilt bredbandsabonnemang och molntjänster samt för Yritysguru-servicen

» Läs mer om medlemsförmånen

 


ELO | Tjänster för arbetspensionsförsäkring

Elo är ett arbetspensionsbolag som ägs av sina kunder och som tar hand om det lagstadgade arbetspensionsskyddet för företagare och de anställda på sina kundföretag. Vi stöder ditt företags tillväxt genom att erbjuda ett brett utbud av tjänster för arbetspensionsförsäkring och genom att tillsammans med dig bygga upp en bättre arbetsförmåga. Vi tror att allt gott leder till mer gott – både när det gäller arbetets resultat som dess utförare. En välmående personal är en förutsättning för att företaget ska kunna växa. Vart tredje finländskt företag och över 40 procent av företagarna har sina arbetspensionsförsäkringar hos Elo.
Elo håller drömmarna vid liv!

» Bekanta dig med våra tjänster och det skydd som FöPL-sörsäkringen ger


ASIAKASTIETO | Företagarens medlemsförmåner — Företags-, nummerupplysnings- och målgruppstjänster 

Asiakastieto erbjuder medlemmar i Företagarna bland annat gratis nummersökning, avtalskundförhållande utan årsavgift och rabatt på målgruppstjänster.

» Läs mer om medlemsförmånen

 


SCANDIC | Företagarens medlemsförmåner — Inkvartering och konferens

Med Scandic Friends kan du ta din hotellvistelse till en helt ny nivå, och redan från dag ett kommer du kunna ta del av massor av smarta fördelar. Använd erbjudandet senast den 31. August 2021. 

 

Scandic erbjuder medlemmar i Företagarna i Finland högklassiga inkvarterings- och konferenstjänster till reducerad pris. Förutom Scandic gäller rabatterna även på Hilton, Holiday Inn, Crowne Plaza och Indigo -hotellen i Finland.

» Läs mer om förmånerna

 


CLARION HOTELS | Företagarens medlemsförmåner — Inkvartering och konferens

19 % rabatt på dagens pris på Clarion Hotellen i Finland.

Clarion Hotel Helsingfors ligger i centrala Helsingfors i en maritim omgivning. Den underbara Skyroom-baren och utsiktspoolen gör din Helsingforsresa en unik upplevelse. Clarion Hotel Aviapolis ligger på en tågstations avstånd från flygplatsen. Detta hotell med fullservice dit du alltid vill återkomma om och om igen är områdets #1 på TripAdvisor.

Dessutom får du 10 % rabatt på andra Nordic Choice Hotell i Norden.

» Läs mer om medlemsförmånen

 


HOLIDAY CLUB | Företagarens medlemsförmåner — Inkvartering och konferens 

Medlemsföretagen i Företagarna i Finland får 15 procent rabatt på dagspriset på Holiday Club-badhotellens rum och semesterbostäder.

» Läs mer om medlemsförmånen

 


GREENSTAR  | Företagarens medlemsförmåner — Inkvartering och konferens 

Säsongsfördel 4.7 - 31.12: Entreprenörmedlem får sin egen Treebuddy, dvs. en träkompis, för sin första bokning.

 

Säsongförmån 14.4.–31.12.2021: Första natten -50 % av avtalspriset, fördelen måste nämnas vid bokning eller senast på hotellet. Som säsongsfördel finns det också en parkeringsplats ovanpå butiken i samband med boendet.

 

Den växande finländska hotellkedjan GreenStar erbjuder boende av högsta kvalitet som är snällt mot både plånboken och miljön. Som medlem i Suomen Yrittäjät kan du bo i ett rum för 1–3 personer för ett fast medlemspris på 62–69 € per natt.

» Läs mer om medlemsförmånen

 


NESTE | Företagarens medlemsförmåner – Bränslen

Mot uppvisande av Företagarna i Finlands medlemskort erbjuder Neste en rabatt på 2,5 cent per liter (inkl. moms) på stationsspecifika detaljhandelspriser på bensin och diesel.

» Läs mer om medlemsförmånen

 


TEBOIL | Företagarens medlemsförmåner — Bränslen 

 

På Teboil ger medlemskortet 2,2 cent/l rabatt på bensin och dieselolja, och Teboil Företagskort 2,7 cent/l. Rabatten gäller på alla Teboil-bensinstationer och -automatstationer, undantaget Teboil Express -automatstationer.

» Läs mer om medlemsförmånen

 


TALLINK SILJA | Företagarens medlemsförmåner — Båtresor 

Hotelpaket erbjudande till Mariehamn, bokningar till 31.5.2021, reseperiod till 31.8.2021.

 

Tallink Silja erbjuder medlemmarna i Företagarna i Finland 15 procent avtalsrabatt på Tallinks och Silja Lines normalprissatta kryssningar och reguljärresor. Som medlemsförmån på fritidsresor får medlemmar ansluta sig direkt till den mellersta Silver-nivån i stamkundsprogrammet Club One.

» Läs mer om medlemsförmånen

 


VIKING LINE | Företagarens medlemsförmåner — Båtresor

Viking Line erbjuder Företagarna i Finlands medlemmar upp till 20 procent rabatt på dagspriset på kryssningar samt 10−20 procent rabatt på reguljärresor beroende på rutt.

» Läs mer om medlemsförmånen

 


WIHURI OY AARNIO METRO-TUKKU | Företagarens medlemsförmåner — Partihandel

Dagligvarugrossisten Wihuri Metro-tukku erbjuder medlemsföretagen i Företagarna i Finland 5 procent rabatt på normalprissatta produkter, förutom alkohol- och tobaksprodukter.

» Läs mer om medlemsförmånen

 


JURINET | Företagarens medlemsförmåner — Juridiska tjänster på svenska, finska och engelska

Jurinet erbjuder en 30% säsongsrabatt på alla aktieägaravtal, gäller fram till 31. augusti 2021.

 

Jurinet erbjuder medlemmar i Företagarna i Finland en gratis konsultation på 20 minuter och 15 % rabatt på alla juridiska tjänster, dock högst 1000 euro. Förmånen gäller också företagarnas anställda personligen samt familjemedlemmar som bor i samma hushåll som företagarna.

» Läs mer om medlemsförmånen

 


ALMA TALENT | Företagarens medlemsförmåner — Tidningar och böcker

Alma Talent beviljar för FiF:s medlemmar en kontinuerlig 20 procent rabatt på fortlöpande print- eller digitala prenumerationer. Du kan välja mellan följande tidskrifter: Talouselämä, Tekniikka & Talous, Kauppalehti Fakta, Arvopaperi, MikroBitti och Tietoviikko.

» Läs mer om medlemsförmånen

 


EAZYBREAK | Företagarens medlemsförmåner — Lunch- och kultursedlar 

Eazybreak är den lätta vägen för personalförmåner som ger mer skattefri lön, upp till hundratals euro per år. Som Yrittäjät- medlem får du lunch-, motion-, kultur-, välmående- och tansportförmåner, med upp till 60% rabatt.  Vår användarvänlig digital lösning hanterar sig själv, i princip. Förmånerna används lätt och smidigt med mobiltelefonen.

» Läs mer om medlemsförmånen

 


VENI ENERGIA | Företagarens medlemsförmåner — Elanskaffningstjänst

VENI Energia erbjuder Företagarnas medlemmar unika elanskaffningstjänster till förmånspris.

Konkurrensutsättning av elleverantörer och vår elanskaffningstjänst ger en klar besparing av elkostnaderna. Företagarnas medlemmar får 20 % rabatt på tjänsten.
 

Vid kontrollen av energifakturor går vi igenom er elfaktura för att upptäcka eventuella felaktigheter. Om vårt kontrollarbete inte ger ekonomiskt utdelning är tjänsten kostnadsfri. Företagarnas medlemmar får 30 % rabatt på eventuellt arvode

»  Läs mer om medlemsförmånen

 


YRITYSPÖRSSI | Företagarens medlemsförmåner — Företagsförvärv

Vårens kampanj till Ert företag är annons uppläggningen till Palvelupörssi till priset av 690 € + moms 24 % uppvisningstid 6 månader. 

 

30 euro rabatt på säljes- eller köpannons på Yrityspörssi.fi. Man får rabatten genom att sätta in koden i rutan som kommer upp då du lägger en annons på vår onlinetjänst.

»  Läs mer om medlemsförmånen

 


FUNDU | Företagarens medlemsförmåner — Finansiering

Fundu erbjuder Företagarnas medlemmar 50 % rabatt på etableringskostnaderna för ett lån som förmedlats via Fundu. Eurobeloppet på förmånen är 250-750 euro beroende på lånesumman.

»  Läs mer om medlemsförmånen

 


VALMENNUSKESKUS | Företagarens medlemsförmåner — Prepkurser

Valmennuskeskus erbjuder Finlands populäraste prepkurser med 15 % rabatt för Företagarna i Finlands medlemmar.

»  Läs mer om medlemsförmånen

 


HOOKLE | Företagarens medlemsförmåner — Some-marknadsföring

Med Hookles mobiltillämpning inför du ditt företag i sociala medier på nolltid och håller kanalerna aktiva. Hookles grundversion är gratis. Företagarna i Finlands medlemmar får som medlemsförmån de fyra första månaderna av Hookle Premium gratis i samband med en årsbeställning. Logga in i medlemssidorna på adressen yrittajat.fi med ditt medlemsnummer och följ anvisningarna. Som medlem i Företagarna i Finland får du en personlig rabattkod och en länk. När du har löst in koden, kan du genast använda alla Premium-funktioner.
» Bekanta dig med tjänsten och medlemsförmånen

 


ARVAL | Företagarens medlemsförmåner — Fullserviceleasing

 

Arval är ett internationellt billeasingföretag, som erbjuder företag i alla storleksklasser och privata konsumenter omfattande leasingtjänster. Som medlem i Företagarna i Finland får du serviceleasingtjänster till förmånspris av Arval. 

Serviceleasing baserar sig på ett fast månadspris, i vilket ingår bl.a. finansieringen, fordonsskatten, service, reparationer, däck och vägsäkerhet. 

Utöver leasingstjänster till ett medlemspris får medlemmarna ett bränslepresentkort värt 150 euro när leasingavtalet träder i kraft. 

» Bekanta dig med tjänsten och medlemsförmånen

 


SANOMA | Företagarens medlemsförmåner — Tidningar och underhållningstjänster

 

Sanoma Media Finland är Finlands mångsidigaste multimediahus. Vi erbjuder medlemmana i Företagare i Finland följande förmåner: nyhetsmediet HS Digi, streamingstjänsten Ruutu +, ljudbokstjänsten Supla + och utvalda tidskrifter.

  • HS Digi är din resebiljett till de mest intressanta och omtalade platserna i världen. HS Digi innehåller alla tidningens delikatesser i digital form: diamantartiklar, HS Visio-artiklar och artikelserier, HS Live onlinekonserter, poddsändningar, upplästa artiklar, pdf tidningen och nyhetsarkivet.
  • Med Ruutu+ kan du följa med dina favoritserier före alla andra. Som prenumerant får du också tillgång till toppfilmer, favoritprogram för barn, intressanta dokumentärer och livesportsändningar året runt. Vi erbjuder en säker underhållningsgaranti och den bästa tittarupplevelsen på alla enheter.
  • Supla+ är Finlands mest mångsidiga ljudbokstjänst. I samma applikation hittar du alla finska ljudböcker och får en prenumeration utan begränsningar. Du får också de mest lockande podcasterna och de mest populära radiokanalerna.
  • Tidskrifter. Välj dina favoriter bland följande och njut! Kodin Kuvalehti, Me Naiset, Tiede eller Aku Ankka.etuihin.

» Läs mer om medlemsförmånen

 


FÖRETAGARENS 
MEDLEMSKORT

Så här gör du för att utnyttja förmånerna

För att kunna utnyttja förmånerna ska du ha ett giltigt medlemskort från Företagarna i Finland eller ett mobilkort med ditt medlemsnummer.
•Visa alltid kortet när det efterfrågas.
•Medlemsnumret ska anges i anslutning till förmånerna när det efterfrågas.
•Vid behov ska även förmånsgivarens produktkod eller bokningsnummer anges.
•Bränsleförmånerna med oljebolagets företagskort, dessutom kassarabatt på Teboil och Neste med Företagarna i Finlands medlemskort.
 

Även de regionala föreningarna erbjuder medlemsförmåner.

För mer information:

Karri Ruuskanen, tfn. 050 409 7752, karri.ruuskanen@yrittajat.fi
Skicka förfrågningar gällande medlemsnummer eller medlemskort till jasenpalvelu@yrittajat.fi

Medlemsföretagare, du kan lägga bannern som visar att du är medlem på din hemsida.