YRITTÄJÄN PODCAST TUO YRITTÄJÄN ÄÄNEN KUULUVIIN!

Yrittäjän podcast niputtaa asiantuntijat ja yrittäjätarinat yhteen yrittäjyyttä käsittelevistä aihealueista. Pauli Reinikaisen haastattelemat asiantuntijat tuovat kokemukset ja näkemykset analyyttisesti esiin. 

UUSI JAKSO JOKA TOINEN VIIKKO.

Suomen Yrittäjien julkaisemat podcastit

Suomen ykkösluokan mentalisteihin lukeutuva Pete Poskiparta kertoo Yrittäjän podcastin jaksossa mentalismista, omasta yrittäjätarinastaan ja paljastaa, millaista lahjakkuutta mentalismi vaatii.

Isäntänä toimittaja Pauli Reinikainen.

» Kuuntele Onko mentalismi taikuutta vai taitoa? -podcast.

Hyvinvointialan yrittäjä Katja Brusila sai vuonna 2019 diagnoosin, jonka seurauksena hänen on myytävä rakas kotitalonsa ja mietittävä vakavasti koko yritystoiminnan tulevaisuutta. Podcast-jaksossa Brusila kertoo tarinansa.

Isäntänä toimittaja Pauli Reinikainen.

» Kuuntele Diagnoosi, joka muutti kaiken -podcast

 

Jari Sarasvuo puhuu Yrittäjän podcastissa menestymisestä, rahan mahdista, riskinotosta ja omasta yrittäjyydestään. Mitkä olivat hänen oppinsa aloittelevana yrittäjänä? Isäntänä toimittaja Pauli Reinikainen.

» Kuuntele Jari Sarasvuo ja rahan mahti -podcast

"Hiace-Kimmona" tunnettu Kimmo Riihimäki kertoo podcast-jaksossa, miten hän selvisi alkoholismista ja nosti yrityksensä menestykseen. Podcastin isäntänä tuttuun tapaan toimittaja Pauli Reinikainen.

» Kuuntele Alkoholistista miljonääriksi -podcast

 

 

Sarjayrittäjä ja nykyinen hallitusammattilainen Ilkka Lavas kertoo vaikeasta vuodesta, jonka aikana hän kävi syvissä vesissä. Burnout, masennus ja sydänongelmat saivat selityksen terapeutin vastaanotolla. Podcastin isäntänä toimittaja Pauli Reinikainen.

» Kuuntele Sydänongelmat säikäyttivät Ilkka Lavaksen -podcast

 • Miten aloitan podcast-tuotannon?
 • Millainen mikrofoni riittää?
 • Mikä on sopiva jakson kesto?
 • Entä miten saan kuulijoita?

Näihin kysymyksiin vastaa somemarkkinoinnin ammattilainen Sani Leino toimittaja Pauli Reinikaisen isännöimässä jaksossa

» Kuuntele Somegurun vinkit podcastin tekemiseen -podcast

Oletko hakemassa yrityksellesi kustannustukea?

Valtiokonttorin asiantuntija Anna Leppänen antaa jaksossa hyödyllisiä vinkkejä hakuprosessiin. Jaksoa isännöi tuttuun tapaan toimittaja Pauli Reinikainen.

» Kuuntele Kahdeksan vinkkiä kustannustuen hakemiseen -podcast

Näin lippualan yrittäjä avaisi tapahtuma-alan

Myytiinkö "normaali" kesä meille väärin perustein? Miltä näyttää tapahtumien lähitulevaisuus? Mitä keinoja tapahtuma-alan avaamiseen olisi? Jaksossa toimittaja Pauli Reinikaisen vieraana on Tiketin yrittäjä ja toimitusjohtaja Mirva Merimaa.

» Kuuntele Normaalia kesää ei tullutkaan – Näin lippualan yrittäjä avaisi tapahtuma-alan -podcast

Petri Salminen

Toimittaja Pauli Reinikaisen isännöimässä jaksossa kuullaan suoraa puhetta yksinyrittäjien tilanteesta, hallituksen toimista ja siitä, miten yrittäjäjärjestö aikoo viedä yrittäjien asiaa päättäviin pöytiin. Vieraana on Suomen Yrittäjien hallituksen puheenjohtaja Petri Salminen.

» Kuuntele Yksinyrittäjä, et ole yksin -podcast

Paluuta yrittäjäksi konkurssin jälkeen ei ole tehty Suomessa helpoksi, mutta luvassa voi olla nopeakin muutos, joka helpottaa konkurssin tehneen yrittäjän tilannetta. Kuuntele toimittaja Pauli Reinikaisen isännöimä podcast-jakso, jonka vieraana on Suomen Yrittäjien asiantuntija Tiina Toivonen.

» Kuuntele tietopaketti

Toimittaja Pauli Reinikainen ja Suomen Yrittäjien työmarkkinajohtaja Janne Makkula keskustelevat siitä, mikä hallituksen koronaviestinnässä on mennyt pieleen ja miksi. Lisäksi ohjeistetaan yrittäjää lomautuksissa.

» Kuuntele Suoraa puhetta hallituksen koronaviestinnästä -podcast

Matias Petäistö oli unelmtatyössään Puolustusvoimissa, mutta käytännön esteet pakottivat vaihtamaan alaa. Mies näki Sveitsin hiihtokeskuksen olevan myynnissä ja tarttui tilaisuuteen. Podcastin isäntänä toimittaja Pauli Reinikainen.

» Kuuntele Matiaksen tarina

Pauli Reinikaisen vieraana on Ruisrockin promoottori Mikko Niemelä, joka kertoo tapahtumajärjestäjien vaikeasta tilanteesta ja siitä, missä vaiheessa Ruisrockin valmistelu etenee.

» Kuuntele Tulossa kaikkien aikojen festivaalikesä?   -podcast

Kari Oksanen teki konkurssin vuonna 2015. Hän päätyi ratkaisuun käytyään paikallisessa pankissa, jossa pankinjohtaja piti konkurssia parhaana vaihtoehtona. Sellaiseksi se myös myöhemmin osoittautui. Nyt Oksanen on mukana kolmessa yrityksessä.

Kuuntele Karin tarina! Podcastin isäntänä toimittaja Pauli Reinikainen.

» Kuuntele Yhden konkurssiyrittäjän tarina -podcast

Yrittäjän podcastin kevätkausi starttaa! Ensimmäisessä jaksossa liikkeenjohdon konsultoinnin alalla toimiva yrittäjä Kari Varis kertoo, miten hän onnistui kustannustuen toisen kierroksen hakuprosessissa. Podcastin isäntänä tuttuun tapaan Pauli Reinikainen.

» Kuuntele Yrittäjä kertoo, miten kustannustuen hakeminen onnistui -podcast

 

Yrittäjän podcastin kauden viimeisessä jaksossa opastetaan kustannustuen toisen kierroksen hakuun. Kuuntele, mitä haussa on syytä ottaa huomioon!

Vieraana on Valtiokonttorin toimialajohtaja Jyri Tapper. Podcastin isäntänä on toimittaja Pauli Reinikainen.

» Kustannustuen toinen hakukierros alkaa  — Kuuntele ohjeet

Kaksi vuotta sitten yrittäjäksi siirtynyt Andrei Koivumäki kertoo Yrittäjän podcastin jaksossa, mikä sai hänet lähtemään palkkatyöstä, miten hän näkee oman tulevaisuutensa ja miten hän on muuttanut omaa sometekemistään. Koivumäki paljastaa myös virheen, jota ei haluaisi toistaa. Isäntänä toimittaja Pauli Reinikainen.

» Kuuntele Andrei Koivumäen sometekeminen rauhoittui  -podcast

Vuoden yksinyrittäjäksi lokakuussa valittu Marika Konga tekee värikkäitä takkeja naisille. Podcast-jaksossa Konga kertoo, miksi yksinyrittäjyys on hänelle paras valinta ja miten hän huolehtii jaksamisestaan. Kuuntele avartava puheenvuoro, johon sinut johdattaa toimittaja Pauli Reinikainen.

» Kuuntele Äidin vakava sairastuminen herätti Marika Kongan yrittäjyyteen  -podcast

Suomen Yrittäjien pääekonomisti Mika Kuismanen kommentoi Joe Bidenin valintaa ja Suomen taloustilannetta Yrittäjän podcastin uusimmassa jaksossa. Onko nyt syytä poksautella samppanjapulloja? Entä miten synkältä näyttää Suomen talouden alkutalvi? Isäntänä toimittaja Pauli Reinikainen.

» Kuuntele Miten Suomi makaa Joe Bidenin kaudella, onko syytä juhlaan?  -podcast

Vieraana Yrittäjien uusi puheenjohtaja

Yrittäjän podcastin uusimmassa jaksossa kuullaan yrittäjäjärjestön tuoreen puheenjohtajan näkemyksiä koronakriisin hoitamiseen ja siitä selviämiseen. Podcastin isäntänä tuttuun tapaan toimittaja Pauli Reinikainen.

» Kuuntele Miten koronasuosta noustaan?  -podcast

Korona kurittaa yrittäjiä. Miten vaikeina aikoina voi kasvattaa asiakastyytyväisyyttä ja lisätä tulovirtaa? Entä millainen merkitys verkostoitumisella ja positiivisen asenteen ylläpitämisellä on asiakastyytyväisyyteen? Yrittäjän podcastin vieraana on viestintäyrittäjä Jutta Vetter. Isäntänä toimittaja Pauli Reinikainen.

» Kuuntele Näin kasvatat asiakasvirtaasi korona-aikana -podcast

Etenkin ensimmäisen työntekijän palkkaaminen voi olla yritykselle kova pala. Miten varmistaa, että löytää oikean työntekijän? Yrittäjän podcastin jaksossa Jobilla Oy:n perustaja Tommi Siro kertoo, miksi puskaradio ei välttämättä ole paras vaihtoehto ja miten yritys löytää todennäköisimmin oikean henkilön oikeaan tehtävään. Isäntänä toimittaja Pauli Reinikainen.

» Kuuntele Miksi puskaradio ei toimi? -podcast

 

Liperin Myllyn pääomistaja ja hallituksen puheenjohtaja Anne Vänskä teki elokuussa yhtiökumppaninsa kanssa raskaan päätöksen. Tulipalossa tuhoutuneen myllyrakennuksen tilalle ei rakenneta uutta ja yritys lopettaa toimintansa. Yrittäjän podcastin jaksossa Vänskä avaa tuntemuksiaan raskaasta kesästä. Isäntänä toimittaja Pauli Reinikainen. 

» Kuuntele Liperin Myllyn yrittäjän raskas päätös -podcast

Yrittäjän podcastin syyskausi käynnistyy Suomen Yrittäjien veroasiantuntijan verovinkeillä. Keskustelun teemana on laillinen verosuunnittelu. Podcastin isäntänä tuttuun tapaan toimittaja Pauli Reinikainen.

» Kuuntele Vinkit lailliseen verosuunnitteluun -podcast

Kuopiolainen tapahtuma-alan yrittäjä Allu Koskinen myy jo ensi kesän festivaalilippuja. Tänä kesänä hänellä on aikaa myös lomailuun, ensimmäisen kerran pitkiin aikoihin.

Kuuntele, miten Koskinen on selviytynyt haastavasta keväästä. Podcastin isäntänä tuttuun tapaan toimittaja Pauli Reinikainen.

» Kuuntele Festivaaliyrittäjän koronakevään tilinpäätös -podcast

Yrittäjän Podcastin vieraana on motivaatiokouluttaja Shani Livson, joka avaa motivaation merkitystä muun muassa organisointikykyyn, yksin työskentelyyn ja menestymiseen.

Jakson loppupuolella tavataan riihimäkeläinen ravintolayrittäjä Petri Härkönen, joka kertoo yrittäjän motivointikeinoista hankalan kevään aikana. Podcastin isäntänä toimittaja Pauli Reinikainen.

» Kuuntele Onko motivaatio avain menestykseen? -podcast

Yrittäjät ovat korona-arjessa koetuksella paitsi taloudellisesti, myös henkisesti. Yrittäjän Podcastissa pohditaan keinoja, joiden avulla selviytyä kriisin keskellä.

Vieraana ovat Mieli ry:n Paula Noresvuo ja rankan kevään työ- ja yksityiselämässään kokenut ravintolayrittäjä Ossi Paloneva. Isäntänä toimittaja Pauli Reinikainen.

» Kuuntele Miten yrittäjän mieli kestää koronakriisin? -podcast

Millaisia toimenpiteitä nyt tarvitaan, jotta suomalaiset yritykset ja yksinyrittäjät selviävät koronaviruksen aiheuttamasta taloudellisesta kriisistä? Toimittaja Pauli Reinikaisen haastateltavana on Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen.

» Kuuntele Miten yritys voi selvitä koronakriisistä? -podcast

Paikallinen sopiminen eli muodikkaasti työpaikkasopiminen tulee monissa yrityksissä eteen, kun halutaan sopia esimerkiksi palkoista.

 • Miksi kaikesta ei saa sopia työpaikalla?
 • Miksi toisilla yrityksillä on paremmat mahdollisuudet sopimiseen kuin toisilla?

Yrittäjän podcastin vieraana on Suomen Yrittäjien työmarkkinajohtaja Janne Makkula. Isäntänä toimittaja Pauli Reinikainen.

» Kuuntele Mistä kaikesta voi sopia työpaikalla ja miksi sopimista rajoitetaan? -podcast

Kuuntele vinkit, kehity paremmaksi puhujaksi.

Puhe- ja esiintymiskouluttaja Mika Pesonen antaa Yrittäjän Podcastin jaksossa vinkkejä siihen, miten jokaisesta voi tulla parempi puhuja.

 • Miten esitys suunnitellaan?
 • Onko maneereista haittaa vai hyötyä?
 • Kannattaako puhujan käyttää huumoria?
 • Entä miten karismaa kehitetään?

Isäntänä toimittaja Pauli Reinikainen.

» Kuuntele Pelottaako esiintyminen? Kuuntele vinkit, kehity paremmaksi puhujaksi -podcast

Ylen TV1:ssä esitettyjen Kekkonen- ja Koivisto -sarjojen tekijä, Intervisio Oy:n perustaja Antti Seppänen kertoo, miten yhtiö onnistui aikanaan tekemään suomalaista tv-historiaa yhden tv-formaatin kansainvälistämisessä. Tuo ennätys on voimassa edelleen. Jakson isäntänä tuttuun tapaan toimittaja Pauli Reinikainen.

» Kuuntele Tv-tuotantojen pioneeri kertoo: Tämän menestysformaatti opetti -podcast

Näin muutokset vaikuttavat yrittäjään

Työaikalaki uudistui tämän vuoden alusta alkaen. Suomen Yrittäjien asiantuntija Atte Rytkönen selvittää havainnollisesti, mitkä asiat muuttuivat ja mitä vaikutuksia muutoksilla on yrityksiin. Isäntänä toimittaja Pauli Reinikainen.

» Kuuntele Tietoisku työaikalaista: Näin muutokset vaikuttavat yrittäjään -podcast

Seurana Oy:n yrittäjä Mirka Saarisen tavoitteena on helpottaa mahdollisimman monen ikäihmisen ja muistisairaan yksinäisyyttä. Seurana Oy aikoo laajentaa tulevina vuosina myös Suomen ulkopuolelle. Kuuntele Saarisen ajatuksia paremmasta hoivasta! Podcastin isäntänä tuttuun tapaan toimittaja Pauli Reinikainen.

» Kuuntele Mirka Saarinen ratkaisu ikäihmisten yksinäisyysongelmaan -podcast

Yrittäjän podcastin vieraana on yksinyrittäjä Jouko Ahola, joka tunnetaan kaksinkertaisena maailman vahvimpana miehenä. Nykyisin Ahola pyörittää kahta kuntosalia Hämeenlinnassa.

Podcastin isäntänä on toimittaja Pauli Reinikainen.

» Kuuntele Vahva mies ja yksinyrittäjä Jouko Ahola ei kavahda lainanottoa -podcast

 ”Yhdeksän ideaa kymmenestä ei onnistu”

Yrittäjän Podcastin uusimmassa jaksossa viihdealan konkari Janne Kataja paljastaa, mikä erottaa hänet ja Aku Hirviniemen yrittäjinä toisistaan, miksi hän mainostaa Riihimäkeä ja onnistuiko pinkkien bajamajojen vuokraustoiminta.

» Kuuntele Riihimäen hassuttelija on idearikas yrittäjä -podcast

Suomen "Gary Veen" konkreettiset vinkit FB-markkinointiin: Vieraana Sani Leino.

Yrittäjän Podcastin vieraaksi saapuu digimarkkinoinnin ammattilainen Sani Leino, joka kertoo konkreettisia vinkkejä muun muassa Facebook-markkinointiin. Jakson aikana selviää muun muassa myös se, kannattaako yrittäjän olla LinkedIn-palvelussa. Yrittäjän Podcastin isäntänä on tuttuun tapaan toimittaja Pauli Reinikainen.

» Kuuntele Suomen "Gary Veen" konkreettiset vinkit FB-markkinointiin -podcast

Vuoden yksinyrittäjä

Yrittäjän Podcastin tuoreessa jaksossa kuullaan palkittua yksinyrittäjää Jaakko Marinia, joka kertoo olevansa monessa suhteessa onnellisessa tilanteessa. Podcastin isäntänä on toimittaja Pauli Reinikainen.Jaakko Marinin mukaan hänen on edelleen vaikea saada ihmiset ymmärtämään, mitä hän tekee työkseen. Marin palkittiin vuoden yksinyrittäjänä Valtakunnallisilla Yrittäjäpäivillä Lahdessa aikaisemmin tänä syksynä.
Kuva Esa Siltaloppi

» Kuuntele Jaakko on jatkuvan rekrytoinnin kohteena -podcast

Nuoret ovat entistä kiinnostuneempia yrittämisestä. Mikä on ilmiön taustalla ja miksi meidän jokaisen pitäisi opetella tekemään töitä entistä yrittäjämäisemmin?

Vieraina Suomen Yrittäjien verkostopäällikkö Aicha Manai ja verkostokoordinaattori Heiju Simola. Isäntänä toimittaja Pauli Reinikainen.

» Kuuntele Nuoret ovat entistä kiinnostuneempia yrittämisestä -podcast

Suomessa siirryttiin viime keväänä 5G-aikakauteen, kun ensimmäinen kaupallinen 5G-verkko avautui kuluttajille. Mitä muuta 5G tuo käyttäjille kuin nopeat yhteydet? Entä millaisia mahdollisuuksia 5G tarjoaa yrittäjälle? Kuuntele 40 minuutin tietopaketti, niin tiedät.

Tämä podcast-jakso on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Elisan kanssa.

» Kuuntele Kaikki mitä haluat tietää 5G:stä -podcast

Kuuntele konkreettiset vinkit:

Ammattivalmentaja ja yrittäjä Mika Järvinen antaa konkreettisia vinkkejä etenkin yksinyrittäjän hyvinvoinnin parantamiseen.

Kuuntele ja ota opiksesi!

Isäntänä toimittaja Pauli Reinikainen.

» Kuuntele Tästä alkaa hyvinvointi! -podcast

Tässä jaksossa kuullaan helsinkiläisen Crazy-putiikin myyjän Arja Hongellin tarina. Miten Hongell päätyi myymään rakastamansa liikkeen?

Jakson loppupuolella ääneen pääsee Yrityspörssi.fin Meri Varkoi-Anhava, joka kertoo muun muassa hinnoittelun merkityksestä yrityskaupassa. Isäntänä toimittaja Pauli Reinikainen.

Podcast-jakso on tuotettu kaupallisessa yhteistyössä Yrityspörssi.fi:n kanssa.

» Kuuntele Kun yritys vaihtaa omistajaa, osa 2 -podcast.

Helsinkiläinen Crazy-vaatekauppa vaihtoi omistajaa viime keväänä. Nurmijärveläinen Jan Pippinsköld oli etsinyt vaimonsa kanssa jo jonkin aikaa sopivaa yritystä. Jan kertoo Yrittäjän podcastissa, millainen prosessi yrityksen ostaminen oli. Yrityspörssi.fin Meri Varkoi-Anhava vinkkaa, mitä yrityksen myymisessä kannattaa ottaa huomioon.

Podcast-jakso on tuotettu kaupallisessa yhteistyössä Yrityspörssi.fi:n kanssa.

» Kuuntele Kun yritys vaihtaa omistajaa, osa 1 -podcast

Goodion on alusta lähtien tähdännyt maailmalle. Helsingin Sörnäisissä valmistuvaa raakasuklaata löytyy maailmalta jo 15 maasta, mutta tie kansainvälisesti uskottavaksi toimijaksi ei ole ollut helppo. Mitä kaikkea yrityksen tulee ottaa huomioon kansainvälisillä pelikentillä ja miten sinne pääsee?

Annetaan Goodion (Helsinki Heaven Oy:n) operatiivisen johtajan Jussi Salosen auttaa meitä ymmärtämään kansainvälistä liiketoimintaa paremmin.

» Kuuntele Suklaalla maailmasta parempi paikka -podcast

Yrittäjän podcastissa vieraana Business Finlandin senior advisor, kansainvälisen liiketoiminnan ammattilainen Petri Haahti. Toimittaja Pauli Reinikainen keskustelee Petrin kanssa muun muassa siitä, miten Kiinan ja Venäjän markkinat eroavat toisistaan ja mitä maailmalle lähtevän yrityksen pitää ensimmäisenä ottaa huomioon.

» Kuuntele Kansainvälisty jos uskallat! -podcast

Maailman parhaan GinTonicin etuliitteen tuottaja tulee Suomen Isostakyrööstä. Kyrö Distillery Company on luonut persoonallista markkinointia muun muassa puolestakyröttäjillä viime kesän festareilla. Mutta millaisia haasteita alkoholin markkinoiminen aiheuttaa ja miten Facebook-markkinoinnista tehdään kiinnostavaa ja sitouttavaa? Haastateltavana Kyrön some-guru Hanna-Leena Huhtala, joka on aiemmin toteuttanut mm. Kotipizzan some-markkinointia.

Julkaistiin keskiviikkona 12.6. 2019

» Kuuntele Isossakyrössä taidetaan tislaus ja markkinointi -podcast

Mitä pitää miettiä, kun lähdet markkinoimaan sosiaalisessa mediassa? Miksi tunne on tärkeä kriteeri on somesisällöissä? Miksi videoita kannattaa tehdä? Ja ennen kaikkea: Miten mittaat somemarkkinoinnin onnistumista? 

Pauli Reinikaisen jututettavana on Suomen Yrittäjien somespesialisti Lotta Tammelin.

Julkaistiin keskiviikkona 5.6.2019

» Kuuntele Markkinoi somessa tai kuole -podcast

AR eli lisätty todellisuus on listattu kärkeen markkinoinnin trendeissä 2019. Mitä ihmettä on AR ja miten yritykset pystyvät sitä hyödyntämään? Turkulainen Broomu Digitals Oy on erikoistunut lisätyn todellisuuden luomiseen ja oli suuri kunnia saada Yrittäjä podcastiin haastateltavaksi mies Broomun takaa. Hyvät naiset ja herrat, Tuukka Kahila!

» Kuuntele AR on digimarkkinoinnin uusi musta vai ohimenevä ilmiö -podcast

Mitä on digitaalinen markkinointi?Miten sitä voi parhaiten hyödyntää käytännön arjessa?Miten laadukas sisältö liittyy tähän kaikkeen ja miten se valjastetaan markkinoinniksi?Entä miten tuloksia mitataan?

Toimittaja Pauli Reinikainen seurana on Suomen Yrittäjien digimarkkinoinnin asiantuntija Arttu Talvela. Arttu kertoo käytännön esimerkein, miten yrittäjä saa parempia tuloksia digitaalisilla menetelmillä.

» Kuuntele Digimarkkinoinnin ABC -podcast

Kehitys kehittyy ja digitalisaatio korvaa vuosi vuodelta enemmän ihmisten suorittavia töitä. Kuopiolainen NewIcon Oy kehittää robotiikan avulla lääkehuollon varastointia ja annostelua.

Miten NewIcon Oy sai alkunsa ja onko digitalisaatio riski alalla, jossa virheisiin ei ole varaa. NewIconin toimitusjohtaja Ossi Parviainen kertoo heidän tarinansa ja millainen vaikutus heidän liiketoiminnalla on apteekeille ja sairaaloille.

» Kuuntele Savolaista robotiikkaa -podcast

Tiesitkö, että Suomessa on edelleen lukuisia yrittäjiä, joilla ei ole sähköpostia tai nettisivuja, verkkokaupasta puhumattakaan?

 • Puhutaanko näille yrittäjille digitalisaatiosta liian vaikeilla termeillä?
 • Entä onko digikelkkaan hyppääminen sittenkään niin vaikeaa?

Toimittaja Pauli Reinikaisen vieraana on Suomen Yrittäjien digi- ja koulutusasioiden päällikkö Joonas Mikkilä.

» Kuuntele Yrittäjä, älä pelkää digitalisaatiota -podcast

Pauli Reinikainen

Sisällöntuotannon ammattilainen, videojournalisti, personal trainer ja kuntosaliyrittäjä. Pauli on työskennellyt media-alalla jo yli 20 vuotta. 

Tv:stäkin tuttu Pauli haastaa Yrittäjän podcastin vieraat sopivan humoristisella otteella, asiaa ja hyötytietoa unohtamatta.