Sök

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yrittäjän jäsenedut: Majoitus ja kokous GreenStar Hotels

Yhteistyökumppanin tarjoama lisäjäsenetu:

Kausietuna 4.7.–31.12.2021:

Yrittäjien jäsen saa oman Treebuddy:n eli puukaverin ensimmäisestä varauksestaan.

Treebuddy on maailmanlaajuinen puiden istutus- ja hoitopalvelu, joka myy digitaalisia puukavereita yksityisille ja yhteisöille. Puita ei vain istuteta, vaan niistä pidetään huolta kymmeniä vuosia. Istutukseen osallistuvat lähiyhteisöt yhdessä koulujen kanssa ja ympäristökasvatus on tärkeä osa toimintaa. GreenStar on ollut mukana Treebuddyn kehitystyössä vuodesta 2017. Etu mainittava hotellilla. www.treebuddy.earth

Kausietuna 4.4.–31.12.2021:

Ensimmäinen majoitusvuorokausi -50% sopimushinnasta, etu mainittava varatessa tai viimeistään hotellilla. Kausietuna myös autopaikka kaupan päälle majoituksen yhteydessä.  

Saat edun käyttämällä varaustunnusta. Varaustunnuksen saat kirjautumalla sisään tälle jäsensivustolle sivun oikeasta yläreunasta.

***

Suomalainen ja ekologinen GREENSTARS HOTELS tarjoaa Suomen Yrittäjien jäsenille edullisen kiinteähintaisen majoituksen jo valmiiksi edullisista hinnoista työ- ja vapaa-ajan matkustukseen.

Hotellit sijaitsevat Joensuussa, Jyväskylässä, Lahdessa ja Vaasassa, aina lähellä keskustaa ja hyvien liikenneyhteyksien varrella.

  • Jäsenetuhinnat:
    • GreenStar Joensuu 62 € / 1–3 henkilön huone / vrk
    • GreenStar Jyväskylä 69 € / 1–3 henkilön huone / vrk
    • GreenStar Vaasa 69 € / 1–3 henkilön huone / vrk
    • GreenStar Lahti 69 € / 1–3 henkilön huone / vrk
  • Aamiainen: 9,00 € / henkilö / vrk

Ei voimassa erikoistapahtumien aikana.

Tee varaus osoitteessa www.greenstar.fi/varaa 

Saat edun käyttämällä varaustunnusta. Varaustunnuksen saat kirjautumalla sisään tälle jäsensivustolle sivun oikeasta yläreunasta.

Etu on voimassa vuonna 2021.