Sök

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yrittäjän jäsenedut: Huoltoleasing

Yhteistyökumppanin tarjoama lisäjäsenetu:

Arval tarjoaa jäsenetuhintaisia huoltoleasingpalveluja Suomen Yrittäjien jäsenille. Edun arvo sopimuksesta riippuen jopa 850 €. Etuun sisältyy polttoainelahjakortti sekä kausittaisia kampanjoita. Kesän etuna kampanjahintaiset Mercedez Benz A-sarja ja Vito. Huoltoleasing perustuu kiinteään kuukausihintaan, jossa Arval kantaa autoilun riskit. Koskee vain uusia leasingsopimuksia. Tarjous voimassa 31.8.2021 saakka. Tutustu lisää jäsenetuumme sivuilla www.arval.fi/suomenyrittajat.

***

Arval on kansainvälinen autoleasing-yritys, joka työllistää yli 7000 työntekijää 30 maassa. Täyden palvelun Arval tarjoaa kattavia leasing-palveluita kaiken kokoisille yrityksille ja yksityisille kuluttajille.
 

Arval Huoltoleasing

Suomen Yrittäjien jäsenenä saat etuhintaiset huoltoleasing-palvelut Arvalilta. Huoltoleasing perustuu kiinteään kuukausihintaan sisältäen mm. rahoituksen, ajoneuvoveron, huollot, korjaukset, renkaat ja tieturvan. Voit myös valita palvelupakettiisi (economy, comfort, business) halutessasi vakuutuksen, sijaisauton ja polttoaineet. Arval kantaa kaikki autoosi liittyvät riskit ja sinä voit keskittyä päätoimiseen työhösi.  

Jäsenetuhintaisten leasingpalveluiden lisäksi jäsenet saavat leasingsopimuksen alkaessa 150 euron polttoainelahjakortin

Esimerkkejä jäsenetuhinnoittelusta (sopimuskaudella 36kk – 15 000km/v):

  • VW Passat Variant GTE Plug-In Hybrid
    Economy pack – ilman vakuutusta: jäsenetuhinta 514,46 €/kk (norm. 522,46 €/kk) 
  • VW Transporter 2,0 TDI
    Economy pack - ilman vakuutusta: jäsenetuhinta 455 €/kk (norm. 467 €/kk)

Hinnat ilmoitettu ilman ALVia ja laskelmissa ei ole huomioitu mahdollisia polttoainekustannuksia. Laskelmat ovat suuntaa-antavia ja on tehty käyttäen saatavilla olevaa tietoa, josta osan on toimittanut kolmas osapuoli. Jos laskelmassa ilmenee virheellistä tai vanhentunutta tietoa, Arval pidättää oikeuden muutoksiin.

Hyödynnä etusi ja pyydä tarjous haluamastasi autosta ja palvelupaketista osoitteesta www.arval.fi/suomenyrittajat. Muistathan mainita tarjouspyyntölomakkeessa, että olet Suomen Yrittäjien jäsen. Etu koskee uusia leasingsopimuksia ja kaikkia palvelupaketteja.
 

Tarkemmat tiedot jäsenedusta ja ajankohtaisista kampanjoista: