Sök

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Företagsamhetstävling för den yrkesinriktade utbildningen 2021

Företagarna i Finland och Skills Finland ordnar den årliga företagsamhetstävlingen för Företagsamhetstävlingen förden yrkesinriktade utbildningen 2021. Temat för tävlingen år 2021 är digitalt genomförd företagsamhetsundervisning. Det kan vara fråga om ett helt digitalt genomförandesätt eller modell där digitaliseringen används som en del av den mångsidiga undervisningen.

Hurudana möjligheter bidrar den digitala pedagogiken till företagsamhetsundervisningen? Hur stärks de studerandes företagsamhetskompetens med hjälp av digital pedagogik?

Till tävlingen söker vi digitala pedagogiska modeller av olika storlek så tveka inte att skicka in ditt eget bidrag. Samtidigt delar vi med oss av god praxis för andra som är intresserade av ämnet. Modellen kan vara genomförd i samarbete med en annan skola eller sakkunnigorganisationer.

Beskriv ditt arbete i textformat

I texten ska du berätta om företagsamhetsundervisningens modell och dess effekt. Texten kan vara högst 500 tecken och den kan inkludera länkar till videor, bilder och texter.  Bilderna ska kunna publiceras med beaktande av upphovsrätten.

Skicka in ditt tävlingsbidrag före den 9.4.2021.

Bidrag till tävlingen kan skickas från alla yrkesskolor på andra stadiet. Samma skola kan också skicka in flera tävlingsbidrag

Skicka in ditt tävlingsbidrag före den 9.4.2021 på adressen  .

Den bästa modellen belönas under Mästare2021-evenemanget.

Tävlingsbidragen publiceras på Företagarna i Finlands webbsidor www.yrittajat.fi och vinnaren offentliggörs under Mästare2021-evenemanget som hålls den 18–21.5.2021.

Som pris får vinnaren ett diplom och 3 biljetter till de Riksomfattande företagardagarna som ordnas i Jyväskylä den 24–25.9.2021.

Välkomna med!