Sök

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Må bra kväll för egenföretagare på Wasa Wellness (Fullbokad)

Må bra kväll för egenföretagare på Wasa Wellness (Fullbokad)

Datum

3.12.2020 | 17:30 - 19:00

Plats

Wasa Wellness

Pris

Avgiftsfri

Egenföretagarnätverket inom Kust-Österbottens Företagare ordnar en Må bra kväll i Wasa Wellness utrymmen i Vöråstaden i Vasa torsdagen 3 december. Kvällen är fullbokad. Under kvällen har egenföretagarna möjlighet att prova på en behandlingar. Dessutom bjuder vi på tilltugg och möjlighet att bygga nätverk.

Under kvällen ordnar vi lyxstunder på 30 minuter där ni får njuta av allt från indisk huvudmassage, nack - och ryggmassage till yogamassage. Programmet förverkligas så att hälften av gruppen får behandlingar medan den andra hälften tar del av det program med tilltugg, dryck och nätverkande som vi ordnar i Wasa Wellness yogasal.  Kom alltså i håg att ta med dig ett tiotal visitkort.

På grund av rådande myndighets- och säkerhetsbestämmelser blir vi tvungna att begränsa deltagandet till tjugo personer. Först till kvarn mal så anmäl dig snabbt till adressen om du vill delta. Meddela dit namn, ditt företag och behandlingen du önskar. Välkommen!

Du observerar väl att evenemanget denna gång är ämnat endast för våra egenföretagarmedlemmar!

1) Indisk huvudmassage 

Ger en snabb och effektiv avslappning som resulterar i en känsla av lugn och ro samtidigt som tankeverksamheten stimuleras. Massage av ansiktet och skalpen ger lindring vid överansträngda ögon och minskar huvudvärk. Ger förnyad energi och nya krafter att orka vidare tack vare sin avslappnande effekt.

2) Arommassage

Arommassage är en avslappnande specialmassage. Här ingår torrborstning av rygg och dekolletageområdet och massage där eteriska oljor används. Genom lugna rörelser mjukas musklerna upp och kroppen slappnar av. Kunden väljer själv vilka eteriska oljor som används i behandlingen. 

3) Klassisk massage

En klassisk halvkroppsmassage gör gott för både kropp och själ och får kroppen att slappna av. 

4) Reflexologisk behandling

Reflexologi passar bra för t ex: spänningstillstånd, smärta och värk i stöd och rörelseorganen, problem med ämnesomsättningen, stress och sömnlöshet. Ger en välgörande och avslappnande effekt.

5) Känslozonmassagebehandling

Genom lätt massage och behandling av smärtpunkter öppnas kroppens känslolås. Till vården hör också samtal som en viktig del inom ramarna för kundens känsloområden. Med hjälp av TVT Känslozonterapi kan man också påverka matsmältning, sömnlöshet, olika smärtupplevelser och flunsa.

6) Shiatsumassage/terapi

Kroppens energi stimuleras och balanseras genom att man på olika sätt masserar och trycker längs kroppens meridianer/ energibanor och på specifika punkter. Shiatsu används i såväl förebyggande som helande syfte.

7) Mental träning

Mental träning kan vara för dig som behöver hjälp eller struktur i vardagen. Ändring kan upplevas som svårt men det är det som sker hela tiden! Med mental träning ser du klarare vad det nya för med sig. Ett samtal med en mental tränare leder till en handlingsplan som gör det lättare att överblicka och ta ut ny kurs.

8) Fasciamanipulering och/eller akupunktur

Fascia manipulering är en manuell terapi som frigör fascian som är sammanvävda bindvävsfibrer som omsluter organ, blodkärl, nerver och muskler. Fysioterpibehandlingar, erbujds enligt individuellt behov, t.ex. fasciamanipulering, bettområdets behandlingar, huvudvärk och andra smärttillstånd lindrande manuella behandlingar, akupunktur.

9) Coaching med fokus på att stärka ditt välmående

Vad behöver just du för att stärka dig själv och må bra? Har du mål och drömmar du gärna vill uppnå eller vägval o möjligheter i livet som du vill titta närmare på? Under sessionen hittar vi de verktyg som är de rätta just för dig just nu!

10) Kinesisk stressbehandling / Kinesisk avslappnande ansiktsbehandling

Här går vi igenom akupunkturpunkter med akupressur och moksa samt aurikuloterapi. Kroppen slappnar av och ökar förmågan till återhämtning. 

Kinesisk avslappnande ansiktsbehandling behandlar huvudets, ansiktets samt öronens akupunkturpunkter. Behandlingen ger ökad ämnesomsättning och ökar lymfkörtlarnas aktivitet i ansiktet.