Sök

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Bekanta dig med ungas affärsidéer virtuellt i Våga vara företagsam-semifinalen 11.2.

Bekanta dig med ungas affärsidéer virtuellt i Våga vara företagsam-semifinalen!

Våga vara företagsam-semifinalen ordnas i 11.2.2021 kl. 11-14.30!

I år förverkligas Finlands främsta tävling i företagande i en virtuell miljö, där UF-företagarna från regionens högstadier och andra stadiets läroinrättningar presenterar sina Ett år som företagare -företag vid virtuella mässmontrar. Det här nya sättet att besöka mässan möjliggör mässbesök över regiongränserna.

Du kan heja på och komma och diskutera med österbottniska, unga framtidens löften med bara ett klick! I Våga vara företagsam-semifinalen tävlar ungdomarna om att komma vidare till den nationella finalen, de lär sig att presentera sina affärsidéer och att berätta om sitt kunnande för mässbesökarna i den digitala miljön.

Förutom de olika mässavdelningarna innehåller eftermiddagens program en direktsändning, där de bästa UF-företagen i semifinalen premieras. De företag som vinner får representera Österbotten/Mellersta Österbotten i den nationella finalen och är med och kämpar om en plats i EM-tävlingen tillsammans med 80 andra företag.

Semifinalens program:

  • 11:00-13:00 Ungdomarna i rampljuset!– Besök de ungas UF-företag vid deras mässmontrar
  • 13:30-14:30 Prisutdelning – Följ i direktsändning vilka som representerar Österbotten och Mellersta Österbotten i Våga vara företagsam -finalen i april.

Direkt länk till det virtuella evenemanget publiceras innan evenemangsdagen på adressen www.uskallayrittaa.fi/sve/semifinaler! För att delta behövs endast en fungerande e-postadress.

Ung Företagsamhet rf:s mångvetenskapliga och för skolorna kostnadsfria studieprogram i företagsamhet, arbetslivsfärdigheter och ekonomi är ett verktyg för att utveckla skolornas verksamhetskultur mot ökat ämnesövergripande samarbete och för att stärka den företagsamma attityden. Våga vara företagsam -semifinalen är ett lysande sätt att bekanta sig med Ett år som företagare-ungdomars (högstadium och andra stadiet) fina affärsidéer. 

Kom med och följ och heja på regionens engagerade och motiverade ungdomar när de presenterar sina innovationer och resultaten av sitt hårda arbete. Dessa företagsamma ungdomar visar på framtidens möjligheter!

För mera information kontakta

Nina Ingves

Regionkoordinator Österbotten

+358 40 6745 292