Sök

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Sparra ditt företag i toppform kostnadsfritt med stöd av en erfaren företagsledare

Har du någonsin tvivlat på din affärsidé? Funderar du på hur du får bukt på dina kostnader som tycks rusa i väg? Har du under din företagarkarriär funderat på vilken riktning du skall välja för att ta dig vidare?  Skulle du behöva ett bollplank för att testa dina idéer? Har du funderat på om ditt företag skulle kunna sälja till en marknad utanför Finland? Du får hjälp med alla dessa och många andra frågor av en företagsmentor.

Österbottens Företagsmentorer är ett nätverk som består av erfarna företagare, företagsledare och övriga experter inom affärslivet. Företagsmentorerna erbjuder sitt kunnande och sin erfarenhet kostnadsfritt till förmån för finländska mikro- och småföretagare för att lösa deras affärsmässiga utmaningar.  

Vi har nedan samlat några kommentarer av företagare som har löst problem tillsammans med en företagsmentor:

  • Jag ville ha hjälp av en utomstående erfaren företagare som kunde ge mig ärlig feedback ur ett helikopterperspektiv.
  • Jag skulle aldrig ha startat mitt företag utan stöd av min företagsmentor.
  • Företagsmentorn frågade mig saker som ”Vad är det värsta som kunde hända dig?” och ”Var vil du vara om ett år med ditt företag?”.
  • Jag hade svårt att bestämma mig och kände en stor beslutsångest tills jag fann ett pålitligt bollplank i en företagsmentor.
  • Jag fick massor med nya infallsvinklar under mitt första möte med min företagsmentor.
  • Företagsmentorn stärkte mitt självförtroende och fick mig att lita på min affärsidé.
  • Jag skulle aldrig ha startat mitt företag utan stöd av min företagsmentor.
  • Jag var i stort behov av experthjälp för att ta mig vidare och som tur blev jag tipsad om företagsmentorerna i Österbotten.

Blev du intresserad? Ta kontakt med Mari Pohjanniemi-Kivi, som koordinerar företagsmentorverksamheten i Österbotten på numret. 050 911 2208 eller på adressen . Du kan även ansöka om en företagsmentor direkt på adressen https://byte.flomembers.com/yrityskummit/mentors/application/create