Sök

Emergency banner

Kommunikationsskola för företagare i Malakta samt Malax Företagares höstmöte 27.11.

Kommunikationsskola för företagare i Malakta samt Malax Företagares höstmöte 27.11.

Datum

27.11.2019 | 18:00 - 21:00

Plats

Konstverkstaden Malakta

God kommunikation är grunden till god affärsverksamhet. Den interna och externa kommunikationen går alltid hand i hand. Utan en välfungerande intern dialog är det svårt att marknadsföra sig utåt.

Kommunikationsskolan för Företagare med Bertills & Jung äger rum i Konstverkstaden Malakta i Malax onsdagen 27.11. klockan 18.00. Skolan innefattar aktuell information från Elisa, en föreläsning om framgångsrik kommunikation samt tio goda tips om hur man lyckas på sociala medier. Föreläsningen avslutas med praktiska övningar och diskussion.

Kom med och låt dig inspireras av Bertills & Jung som coacher och sparrar dig i kommunikation, profilering och sociala medier. Kust-Österbottens Företagare producerar kommunikationsskolan tillsammans med Elisa och kommunikationsbyrån Bertills & Jung.

Efter kommunikationsskolan, cirka 20.00, ordnar Malax Företagare höstmöte. Du behöver inte delta i båda tillställningarna om du inte har tid eller vill.  

Anmäl dig på blanketten nedan. Skriv om ni deltar även i höstmötet i rutan Annan information. Skriv endast höstmöte i rutan Tilläggsinformation om ni deltar enbart i höstmötet.

Välkomna och ta del av ett intressant program till Malakta!

ANMÄLAN

E-posten som kopplas samman med registreringen