Hem > Suomen Yrittajat

Sök

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Jäsenpalvelut

Liittymällä jäseneksi saat käyttöösi koko järjestön tarjoamat edut!

Yrittäjien mobiilijäsenkortti kulkee aina mukanasi. Lue lisää mobiilikortista >>


Koronaviruksen vaikutukset ja jäsenmaksut

Haluamme tukea yrittäjiä, joiden liiketoiminta on vaikeutunut koronaviruksen vaikutusten vuoksi. Jäsenmaksujen maksamiseen on mahdollista saada lisäaikaa

Lue lisää 

Neuvontapalvelut

Jos tarvitset oikeudellista neuvontaa, Suomen Yrittäjien asiantuntijat auttavat. Omien asiantuntijoiden lisäksi käytössäsi on sadan ulkopuolisen ammattilaisen verkosto sekä alueelliset neuvojat, jotka tavoitat aluejärjestösi kautta. Maksuton neuvontapalvelumme vastaa vuosittain lähes 55 000 neuvontapyyntöön.


Jäsenedut 2021

Jäsenetuja hyödyntämällä voit säästää huomattavasti mm. vakuutus-, polttoaine-, polttoöljy- sekä majoitus- ja matkustuskustannuksissa. Lataa puhelimeesi maksuton Suomen Yrittäjät -mobiilijäsenkortin, jäsenyytesi ja kaikki siihen kuuluvat edut kulkevat mukanasi siellä missä sinäkin.

Aika rakastua Yrittäjiin: Jäsenenedut ja hyödyt -esite


Mentorisi.fi-palvelu

Mentorisi.fi on Yrittäjien tarjoama jäsenpalvelu, josta voit löytää ammattilaisen sparraamaan liiketoimintaasi. Pääset etsimään itsellesi sopivaa osaamisaluetta edustavan mentorin jatkuvasti laajentuvasta mentorilistauksestamme. Hakuja voi tehdä osaamisalueiden, toimialan ja sijainnin mukaan. 

 Löydä mentori


Suomen Yrittäjien jäsenyydestä kannattaa kertoa yhteistyökumppaneille ja asiakkaille. Laita jäsentarra näkyvälle paikalle, vaikka kassakoneesi kylkeen tai liikkeesi oveen.

Jäsenbanneri yrityksesi verkkosivuilla kertoo kävijöille, että olet Suomen Yrittäjien jäsen.

Lataa jäsenbanneri


Jäsenetuna Yrittäjä-lehti

Jäsenlehti Yrittäjä (aikasemmin Yrittäjäsanomat) painottuu arjen hyötyjuttuihin ja vinkkeihin. Jos haluat lukea kiinnostavia yrittäjätarinoita, innovaatioita, ilmiöitä ja yrittäjälle tärkeitä yhteiskunnallisia asioita, kannattaa tilata uusi Yrittäjä Plus -aikakauslehti. 

Tilaa Yrittäjä Plus -lehti


Verkkopalvelut

Verkkopalvelustamme saat tukea yritystoimintaan liittyvissä asioissa sekä päivittäistä ajantasaista tietoa: yrittäjäuutiset, lomakkeita, palkkataulukoita, laskureita ja laajasti hyötytietoa yritystoiminnan eri aihealueista.
 
Lataa Yrittäjäkalenteri Outlook-kalenteriisi!


Asiakirjapankki

Asiakirjapankista jäsenet voivat tallentaa käyttöönsä maksuttomasti laajan valikoiman asiakirja- ja sopimusmalleja.

Tutustu asiakirjavalikoimaan


Synergia ja Yrityshaku

Synergia on palvelu Suomen Yrittäjien jäsenten keskinäiseen kanssakäymiseen.
Palvelu sisältää myös kaikille suunnatun Yrityshaun.
 
Käy tarkistamassa tai korjaamassa jäsenrekisterissä olevat yrityksesi tiedot


Koulutukset

Päivitä osaamistasi Suomen Yrittäjien koulutuksissa! Koulutustarjontamme koostuu pääosin maksullisista ja maksuttomista etäkoulutuksista ja seminaareista. Koulutuksemme sopivat niin yksinyrittäjälle kuin työllistävälle yrittäjälle. Jäsenhinta koskee yrittäjien lisäksi kaikkia jäsenyrityksen työntekijöitä. Hyvät kouluttajat, rento yrittäjäporukka — tule mukaan!

► Tutustu koulutustarjontaan 

Jäsen, katso ilmaisia koulutustallenteita 


Palkitsemistuotteet

Mittava ura yrittäjänä?
Huomionosoitukseksi sopii parhaiten Suomen Yrittäjien yrittäjäristi.

Tunnustus työntekijälle?
Työntekijän ansioristi on yrittäjän hieno tapa palkita pitkäaikaiset työntekijät. Se on pysyvä muisto tehdystä työstä ja samalla kannustus tulevaan.

Tutustu palkitsemistuotteisiin