Hem > Suomen Yrittajat > Jasenpalvelut > Jasenedut

Sök

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yrittäjän jäsenedut: Lakipalvelut

Yhteistyökumppanin tarjoama lisäjäsenetu:

Jurinet tarjoaa 30 % alennuksen osakassopimusten laatimisesta ja muusta osakassopimuksiin liittyvästä neuvonnasta. Etu on voimassa 31.8.2021 asti.

***

Jurinet tarjoaa Yrittäjien jäsenille maksuttoman 20 minuutin alkuneuvottelun ja 15 %:n alennuksen kaikista lakipalveluista, kuitenkin enintään 1.000 euroa.

Etu koskee myös jäsenyrityksen työntekijöitä henkilökohtaisesti, sekä lisäksi samassa taloudessa asuvia yrittäjien perheenjäseniä.

PK-yritykset tarvitsevat lakiasioissaan kumppanin, jonka kanssa on helppo asioida ja jonka asiantuntemukseen yrittäjä voi luottaa kaikissa juridisissa kysymyksissä. Tyypillisimmät oikeudelliset asiat, joissa avustamme yrittäjiä liittyvät työsuhteisiin, sopimusten laatimiseen ja tarkastamiseen, sekä avustamiseen eri riitatilanteissa, hallintoprosesseissa ja oikeudenkäynneissä.

Olemme vuosien ajan palvelleet tuhansia suomalaisia yrittäjiä ja ymmärrämme yrittäjien liiketoiminnalliset ja oikeudelliset tarpeet. Työmme tarkoitus on ennen kaikkea tukea yritystä ja yrittäjää menestymään omassa liiketoiminnassaan, välttämään konflikteja sekä riitatilanteissa auttaa yrittäjää voittamaan asiansa.

Ota yhteyttä, jos tarvitset oikeudellista apua
• puhelin 029 009 2590
• info@jurinet.fi
• www.jurinet.fi