Hem > Suomen Yrittajat > Yrittajamediat

Sök

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Synergia

Synergia on palvelu Suomen Yrittäjien jäsenten keskinäiseen kanssakäymiseen. Palvelu löytyy osoitteesta synergia.yrittajat.fi.

Palvelu sisältää myös kaikelle kansalle suunnatun Yrityshaun.
 
Synergian keskeiset toiminnot rekisteröityneelle jäsenelle ovat:
 
        oman yrityksen aiempaa laajempi esittely
        tarjousten jättäminen muille jäsenyrityksille
        ryhmien perustaminen ja ryhmissä toimiminen
        keskustelupalsta.

Kaikille avoin Yrityshaku

Yrityshaku toimii kaikille kuten ennenkin, eli on kaikkien yrityksiä etsivien käytössä. Näkyvyys yrityshaussa edellyttää että jäsen on antanut luvat tietojensa julkaisuun.

Synergiaan rekisteröityminen

Ensimmäistä kertaa Synergiaan tulevan jäsenen tulee rekisteröityä palveluun y-tunnuksella ja jäsennumerolla. Hän määrittelee itselleen salasanan, jolla jatkossa kirjautuu palveluun. Rekisteröitymisviesti lähetetään jäsenyrityksen jäsenrekisteriin ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

Synergiaan kirjautuminen

Seuraavilla kerroilla rekisteröitynyt käyttäjä kirjautuu Synergiaan sähköpostiosoitteellaan ja valitsemallaan salasanalla.

Synergia kirjautuneen jäsenen käytössä

esitellä omaa yritystään ja tuotteitaan laajemmin päivittämällä omia tietojaan. Yritys voi kohdistaa tarjouksia muille jäsenille aluejärjestön ja toimialan perusteella. Itselleen kohdennetut tarjoukset jäsen näkee omalla sivullaan. Hän voi tutustua myös muihin tarjouksiin tarjoussivulla.
 
Blogissa voit kertoa esimerkiksi yrittämisen arjesta ja juhlasta tai oman alasi kuulumisista. Halutessasi kertoa palveluistasi tai jäseneduistasi voit jättää ilmoituksen omalla sivullasi.
 
Synergiassa on keskustelupalsta, jossa yritykset keskustelevat omilla nimillään. Keskusteluja voi lukea kuka vain, mutta ainoastaan kirjautuneet jäsenyritykset voivat osallistua keskusteluun.
perustaa ryhmän ja liittyä muiden perustamiin ryhmiin. Ryhmät voivat olla joko avoimia tai suljettuja. Ryhmissä voidaan jakaa tietoa, kuvia, artikkeleita jne, niissä voidaan keskustella ryhmän määrittelemistä aiheista ja ryhmissä voidaan sopia tapahtumista.

Jos salasana katoaa

Jos käyttäjä unohtaa salasanansa, hän voi tilata salasanan sähköpostiosoitteeseensa Synergian kirjautumissivulta.