Mobila kortet

På arbetsresa eller på semester på stugan. På kundmöte eller i bilen.

Ingen skillnad, eftersom ditt medlemskap och de förmåner som hör till det tack vare Företagarna i Finlands mobila medlemskort följer med dig var än du är.

I medlemstjänsten kan du uppdatera dina medlemsuppgifter, utnyttja såväl riksomfattande som regionala förmåner med det mobila medlemskortet och läsa om evenemang och aktuella nyheter. Också alla kontaktuppgifter och länkar som är viktiga för dig är hela tiden tillgängliga. Just när det bäst passar dig.

Det finns två versioner av det mobila medlemskortet

Det finns två olika versioner av det mobila medlemskortet: en telefontillämpning som laddas ner från App Store och en version som används med webbläsare. Du kan använda ditt mobila medlemskort på samma sätt som ett fysiskt medlemskort till exempel när du använder en medlemsförmån. Det mobila kortet kan tyvärr inte användas för bensinmedlemsförmånen. När du tankar, ska du använda medlemskortet av plast.

Ladda ner det mobila kortet från App Store

  • Sök ditt FiF-medlemsnummer. Lättast hittar du det på ditt medlemskort av plast eller på din senaste räkning. Hittar du inte ditt medlemsnummer? Du kan kontakta oss med e-post på adressen jasenpalvelu@yrittajat.fi.
  • Ladda ner det mobila kortet från App Store. Du hittar det med sökorden ”suomen yrittäjät”. I App Store heter det mobila medlemskortet Suomen Yrittäjät, och du känner det lätt från vårt välbekanta Y-märke. Klicka på länkarna nedan för att ladda ner det mobila kortet på din mobiltelefon.
Google Play App Store

Logga in med medlemsnumret och den e-postadress som finns i medlemsregistret

När du har laddar ner FiF:s tillämpning på din telefon, mata in på medlemskortets inloggningssida ditt medlemsnummer och e-postadressen i medlemsregistret. Tillämpningen frågar ännu efter ditt förnamn, efternamn och telefonnummer för registrering och för att kunna skicka en bekräftelsekod. Du får bekräftelsekoden med ett SMS, och med den kan du aktivera tillämpningen.

  1. Gå till vår medlemstjänst på adressen https://jasenpalvelu.yrittajat.fi
  2. Logga in i vårt medlemsregister med din e-postadress och ditt lösenord. Om du inte tidigare loggat in, skapa ett lösenord för dig själv med funktionen Tilaa uusi salasana (Beställ ett nytt lösenord).
  3. När inloggningen i medlemstjänsten inte lyckas. Om du trots allt inte lyckas logga in, kan du kontakta oss på adressen jasenpalvelu@yrittajat.fi

Det mobila kortet hittar du i din användarinformation, i medlemstjänstens övre meny.

Läs mer om mobila kortet
Logga in i medlemstjänsten