Sök

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Medlemsbrev 1/2017

Föreningens styrelse

Paul Vikman omvaldes till ordförande på föreningens årsmöte i november. Staffan Sundström fortsätter som vice ordförande. Styrelsens övriga medlemmar är Minna Ruohonen, Maria Hagman, Susané Rosenqvist, Sverker Karlsson, Ted Wallin, Jimmy Kronberg, Björn Nurmio samt Mats Ranta-aho. Styrelsen önskar alla sina medlemmar ett framgångsrikt år 2017.

 

Företagare behövs som kandidater i kommunalvalet

Det behövs företagarnas synpunkter i beslutsfattandet i kommunerna. Är du intresserad av att ställa upp som kandidat? Ta då kontakt med ett partis lokalförening för att berätta om ditt intresse. Du kan läsa mera om kommunalvalet företagarnas hemsida www.yrittajat.fi/kuntavallit.

 

Företagare presenteras i stadens Infoblad Nytt

Pargas stad och Väståbolands Företagare har kommit överens om att lokala företag presenteras regelbundet i stadens Infoblad Nytt. Med hjälp av detta vill staden och företagarföreningen öka sitt samarbete och tillsammans föra fram olika lokala företag. I senaste nummer av Nytt presenterades Jimmy Kronberg och Skärgårdens Brunnsborrning Ab. Du får gärna ge tips på företag som kan presenteras i fortsättningen.

 

Stadens företagsenkät

Pargas stad har skickat ut med e-mail en kort enkät till lokala företag gällande framtidsutsikter och samarbete mellan stad och företagare. Föreningen hoppas att så många som möjligt svarar på enkäten. Kontakta om du inte har fått enkäten.

 

Följ informationen på nätet och i lokaltidningen

Vi publicerar regelbundet information om föreningens verksamhet både på våra nätsidor och i Pargas Kungörelser. Kom ihåg att följa oss även på Facebook.