Sök

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Medlemsbrev 3/2017

Vårmötet och företagsbesök till Kjell´s Kitchen blev succé

Ca. 15 medlemmar deltog i företagsbesöket samt föreningens vårmöte. Kvällen inleddes med företagspresentation där medlemmarna fick höra en mycket intressant presentation av Kjell’s Kitchens verksamhet i sommar. Kjell’s Kitchen kommer i sommar att ha verksamhet på 4 olika ställen i Pargas. Kvällen avslutades efter vårmötet med ett läckert kvällsmål. Vi vill tacka Kjell Gustafsson för kvällens arrangemang.

Seminarieresa till Nice 21.9.-28.9.2017

Resmålet för årets seminarieresa är Nice i Frankrike. Vi reser med direktflyg från Helsingfors. Resans pris är 1020 euro / person i dubbelrum. Nu kan du anmäla dig till resan! Tilläggsinformation ger Ted Wallin 0400524177. Anmälningar direkt till och en kopia till .

Staden ger utbildning i deras elektroniska upphandlingsförfarande

Pargas stad har stegvis övergått till elektroniskt upphandlingsförfarande i tarjouspalvelu.fi. Pargas stad ger information om programmet under tre olika tillfällen i maj. Tillfällena är 16.5. i Korpo, 29.5. i Pargas stadshus och 31.5. i Nagu. Kontaktperson är Petra Palmroos, .

Ännu hinner du med på LokalTapiolas första hjälp skolning i kväll 3.5.2017

LokalTapiola ordnar tillsammans med Finlands Röda Kors första hjälp skolning i kväll 3.5.2017 i Råttis. Tillfället börjar kl. 17.30. Ännu hinner du med. Kontakta genast om du blev intresserad.

Pizzakvällen var en succé

Pizzakvällen i Råttis lyckades över alla förväntningar. Kvällen arrangerades för både nya medlemmar och andra företagare som är intresserade av företagarföreningen. Kvällen hade nästan 35 deltagare och stämningen var mycket glad och avslappnad. Vi vill speciellt tacka kvällens sponsor Aktia Bank och Dan Hermansson.

Följ informationen på nätet och i lokaltidningen

Vi publicerar regelbundet information om föreningens verksamhet både på våra nätsidor och i Pargas Kungörelser. Kom ihåg att följa oss även på Facebook.