Etsi

Viking Linen m/s Mariella, Helsinki-Tukholma-Helsinki
15.11.2017 - 12:00 - 17.11.2017 - 10:00
Koulutus

Yrittäjän veroseminaari 2017

Puhujina mm.

 • valtiovarainministeri Petteri Orpo
 • pääekonomisti, Ph.D Mika Kuismanen, Suomen Yrittäjät
 • veroyliasiamies Timo Räbinä, Verohallinto
 • ylitarkastaja Sari Wulff, Verohallinto
 • liiketoimintajohtaja Marja Hokkanen, BDO Oy, vero- ja lakipalvelut
 • asianajaja, varatuomari Kalle Kyläkallio, Asianajotoimisto Susiluoto Oy
 • vero-oikeuden apulaisprof., kauppat. tri Tomi Viitala, Aalto-yliopisto
 • kauppatiet. lisensiaatti Risto Walden, Bilanssi Oy

Ilmoittautuminen viimeistään 31.10.
>> ILMOITTAUDU TÄSTÄ


​Yhteistyössä mukana:

Asiantuntijat

Kauppatieteiden lisensiaatti, veroasiantuntija RISTO WALDEN on mukaansatempaava seminaarin puheenjohtaja. Hän on myös pidetty kouluttaja ja arvostettu verotuksen ja tilinpäätöksen asiantuntija. Risto Walden on aiemmin työskennellyt mm. Verohallinnossa verovalvonnassa sekä opetus- ja tutkimusviroissa Helsingin kauppakorkeakoulussa, hän on ollut Uudenmaan veroviraston oikaisulautakunnan jäsen ja nyttemmin mm. Veronmaksajain keskusliiton hallituksen jäsen. Walden luennoi säännöllisesti verotuksesta ja on kirjoittanut lukuisia verotukseen liittyviä kirjoja ja julkaisuja.

Suomen Yrittäjien pääekonomisti, tohtori MIKA KUISMANEN johtaa Suomen Yrittäjien talouspolitiikka, verotus ja tutkimus –toimintoja. Ennen Suomen Yrittäjiä hän työskenteli valtiovarainministeriön suhdanneyksikön päällikkönä. Hän on työskennellyt myös mm. Euroopan keskuspankissa, Suomen Pankissa ja Valtion taloudellisessa tutkimuskeskuksessa.

Vero-oikeuden dosentti, KTT TIMO RÄBINÄ on työskennellyt noin 20 vuoden ajan Verohallinnon eri tehtävissä ja valtiovarainministeriössä. Lisäksi hän opettaa vero-oikeutta yliopistoissa ja eri oppilaitoksissa. Hän on myös julkaissut lukuisia verotusta koskevia teoksia ja artikkeleita eri julkaisuissa.

Ylitarkastaja SARI WULFF on veroseminaarien pidetty vakiokouluttaja ja syystä kauppakamarien valitsema vuoden kouluttaja: "Hänen verohallintoon liittyvät koulutuksensa ovat esimerkillinen tapa viranomaisten ja yritysten väliseen vuorovaikutukseen ja lisäksi häneltä saa aina heti vastaukset osallistujien kysymyksiin."

MARJA HOKKANEN on erikoistunut arvonlisäveroon ja muihin EU-lainsäädäntöön perustuviin veroihin kuten valmisteveroihin. Hänen ydinosaamistaan ovat esimerkiksi kestävä verosuunnittelu, due diligence, vastineiden ja selvitysten antaminen veroviranomaisille sekä valitusten laatiminen tuomioistuimille. Yritys- sekä sopimusoikeus ovat eurooppaoikeuden lisäksi kiinteä osa hänen työtään. Marja Hokkasella on 20 vuoden työkokemus veroasiantuntijan tehtävistä sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla.

Asianajaja, varatuomari KALLE KYLÄKALLIO toimii asianajajana Asianajotoimisto Susiluoto Oy:ssä. Lisäksi hän toimii yritysjuridiikan ja yhtiöoikeuden tuntiopettajana Aalto-yliopiston avoimessa yliopistossa. Hän on erikoistunut osake- ja asunto-osakeyhtiöitä koskeviin kysymyksiin ja on ollut kirjoittamassa useita yhtiöoikeuteen liittyviä teoksia ja artikkeleita.

Kauppatieteiden tohtori TOMI VIITALA siirtyi nykyiseen tehtäväänsä vero-oikeuden apulaisprofessoriksi EY:n yritysveroryhmän johtajan tehtävistä. Tätä ennen hän työskenteli mm. veroasiantuntijana Keskuskauppakamarissa. Tomi Viitala syttyy sekä pykälistä että bisneksestä ja on verotuksella sytyttävä ja innostava kouluttaja sekä asiantuntija.

TaX Run - kympin veroveto juosten


Juoksun vetää Tomi Viitala

10km/1h osallistujien kunnon mukaan Tukholman kauneimpia rantareittejä. Höysteenä vero- ja treenivinkit sekä seminaarienergiaa. 

Ei säävarausta, sopivat varusteet mukaan!

Kuninkaanlinnan aarrekammio -tutustumiskäynti

Kesto 2 tuntia. Lähtö terminaalista klo 10.30. Hinta 30 € sisältää bussikuljetuksen, opastuksen ja pääsymaksun.

Mukaan mahtuu 45 ensiksi ilmoittautunutta.

Myös avec voi osallistua Kuninkaanlinnan aarrekammio -tutustumiskäynnille. Lisää siitä merkintä ilmoittautumislomakkeen Viestisi tapahtuman järjestäjälle -kenttään.

Kuninkaanlinnan kellarin aarrekammion holveissa ovat monarkian tärkeimmät symbolit ja loistokkaat tunnukset - esillä on kiehtovia aarteita, hienoa taidetta ja jännittävää historiaa.

Juhlavuosi

Yrittäjän veroseminaari järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1987.

Olemme erityisen ylpeitä ja iloisia jopa yli 20 vuotta mukana olleista veroseminaarilaisista. Lämpimästi tervetuloa jälleen mukaan te konkarit ja kaikki uudet veroseminaarilaiset.

Tehdään tästä yhdessä juhlaseminaari!

À la carte -päivällinen 15.11.

 • Kevyesti halstrattua, katajanmarjoilla graavattua poronselkää, herkkutatilla maustettua kukkakaalicremeä sekä puolukkasiirappia
 • Halstrattua taimenta, perunamuhennosta sekä shampanjakastiketta
 • Mutakakkua, passionmousse ja vadelmacoulis
 • kaksi lasia viiniä (vaihdettavissa olueen)

Avec-hinnat

Seuralaisena matkustavan avec-hinta ilman seminaaria ja seminaariaineistoa sisältää majoituksen valitussa hyttiluokassa 2 hh:ssä sekä ohjelmassa mainitun tarjoilun ruokajuomineen.

 • A-luokan ikkunallisessa hytissä 240 €
 • A-luokan ikkunallisessa hytissä (parivuode 140 cm) 247 €
 • luksus hytissä 270 €

ACEC-ILMOITTAUTUMINEN:
​Merkitse ilmoittautumislomakkeessa Viestisi tapahtuman järjestäjälle -kenttään "Avec: Etunimi Sukunimi"

Myös avec voi osallistua Kuninkaanlinnan aarrekammio -tutustumiskäynnille. Lisää siitä merkintä ilmoittautumislomakkeen Viestisi tapahtuman järjestäjälle -kenttään.

Peruutusehdot

 • Myöhemmin kuin 10 vrk mutta viimeistään 7 vrk ennen lähtöä tehty peruutus: 50 % veloitetaan.
 • Peruuttamaton tai myöhemmin kuin 7 vrk ennen lähtöä peruutettu matka veloitetaan kokonaan.

Lataa esite

Lataa Yrittäjän veroseminaarin esite >>TÄSTÄ