Etsi

Osaavia opettajia

Yrittäjyystaidot ja pedagogiikan uudistaminen

Yrittäjyystaidot ja pedagogiikan uudistaminen pe 29.9.2017

Työpajat tarjoavat mahdollisuuden kehittää opetusmetodeja ja työelämäyhteistyötä yhdessä yritysten kanssa. Voit osallistua molempiin tai toiseen – valintasi mukaan. Koulutus on maksuton ja suunnattu toisen ja korkea-asteen opettajille.

Koulutus järjestetää Oamkin Kotkantien kampuksen Business Kitchen tilat (C-siipi). 

YRITTÄJYYSTAIDOT KLO 8.30 – 11.30

  • Yrittäjyystaidot on tärkeä osa korkea-asteelta valmistuvan osaamista. Yrittäjyystaidot auttavat navigoimaan tulevaisuuden työssä, niin työntekijänä kuin yrittäjänä.
  • Työpajassa opettajat perehtyvät yrittäjyystaitoihin ja niiden vahvistamiseen.
  • Työskentelyn tavoitteena on tunnistaa yrittäjämäisen käyttäytymisen ilmenemismuo-toja ja yrittäjyystaitoja. Lisäksi työpajassa suunnitellaan, millaisella pedagogiikalla voidaan vahvistaa näiden taitojen karttumista.
  • Valmentajana Veijo Hämäläinen, TAMK -Proakatemia


PEDAGOGIIKAN UUDISTAMINEN – VALMENTAVA OPETTAJUUS KLO 12.30-15.30

  • Muuttuva työ ja uudet osaamistarpeet vaativat myös uudenlaisia työkaluja opettajalta.
  • Vuorovaikutteisessa työpajassa keskustellaan valmentavasta opettajuudesta ja sen mahdollisuuksista työelämäosaamisen tukemisessa. Työpaja antaa näkökulmia ja ideoi-ta valmentavan opetuksen ja ohjauksen menetelmiin.
  • Valmentava opetusmenetelmä vaatii myös opiskelijoilta uutta työskentelyotetta. Kuinka innostetaan opiskelijoita mukaan uudenlaisiin oppitunteihin?
  • Valmentajana Veijo Hämäläinen, TAMK- Proakatemia

 


Veijo Hämäläinen (FM, Certified Business Coach) on koulutuspäällikkö Tampereen ammattikorkeakoulussa. Veijo on valmentanut tiimejä, opettajia ja esimiehiä vuodesta 2005, erityisosaamisina valmentava johtaminen, hyvän yrityskulttuurin rakentaminen ja osallistavat oppimis- ja kehittymis-menetelmät. Oman kehittymisen keskiössä ovat johtamisen ja yrittäjyyden uudet ilmiöt. Veijon henkilökohtaisena missiona on pelastaa ihmiset huonoilta töiltä.

> > Voit ilmoittautua mukaan viim. 28.9. laittamalla viestin: 

TERVETULOA MUKAAN!

 

Lisätietoja
 Päivi Ojala, Suomen Yrittäjät
 Puh. 040 582 2368,

 

Koulutus on osa Suomen Yrittäjien Osaavia opettajia – yrittäviä nuoria -hanketta. Lääkintöneuvos Sakari Alhopuro on tehnyt Suomen Yrittäjille lahjoituksen opettajien yrittäjyysosaamisen lisäämiseksi. Lahjoituksen taustalla on tarve lisätä nuorten yrittäjyyshalukkuutta ja -osaamista sekä edistää uusien kasvuhakuisten yritysten syntymistä.