Etsi

Osaavia opettajia

Osaavia opettajia NY-yrittäjyysleirillä

 

Osaavia opettajia NY - yrittäjyysleirillä

Tervetuloa innostumaan ja nauttimaan kollegojen kanssa kesätunnelmista yrittäjyysleirille!
Vuorokauden mittainen koulutus on suunnattu yrittäjyyskasvatuksen parissa työskenteleville opettajille, työpareille tai tuleville työpareille, jotka aikovat ottaa NY Vuosi yrittäjänä -ohjelman käyttöön tai järjestää NY 24h -leirin omassa oppilaitoksessa.
 

Tekemällä oppien uuteen lukuvuoteen -  yrittäjyysleirin tuloksena

  • Opettajien yrittäjyys- ja liiketoimintaosaaminen vahvistuu.
  • Markkinoinnin ja taloushallinnon osaaminen päivittyy asiantuntijoiden ohjauksessa.
  • Saat inspiroivan mallin uuden lukuvuoden alkuun ja iloisia uusia verkostokumppaneita.

Leirin ohjelma, ateriat ja majoittuminen ovat osallistujille maksuttomia. Matkakustannuksista ja mahdollisista palkka- ja päivärahakustannuksista vastaa työnantaja. Yrittäjyysleirille mahtuu mukaan 20 ammatillisen toisen asteen ja lukion opettajaa eri puolilta Suomea. Esteen sattuessa peruthan ilmoittautumisesi pikaisesti. 1.8. jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme peruutusmaksun.

 > > Tutustu leiriesitteeseen tästä

> > Sitovat ilmoittautumiset 23.5.2017 mennessä.

 

Lisätietoja: Päivi Ojala, Suomen Yrittäjät, , Puh. 040 582 2368


NY 24h -leiri on menetelmä, jonka opettaja voi ottaa käyttöönsä yrittäjyysohjelmissa. NY-leirillä voidaan ideoida tulevaa NY Vuosi yrittäjänä -yrityksen liikeideaa tai leirillä voidaan ratkoa yritysten/yhteisöjen antamia todellisia ongelmia. Haasteen vastaanottaminen on myös mielenkiintoinen tapa tehdä tiimityötä.

Koulutus on osa Suomen Yrittäjien Osaavia opettajia – yrittäviä nuoria -hanketta. Lääkintöneuvos Sakari Alhopuro on tehnyt Suomen Yrittäjille lahjoituksen opettajien yrittäjyysosaamisen lisäämiseksi. Lahjoituksen taustalla on tarve lisätä nuorten yrittäjyyshalukkuutta ja -osaamista sekä edistää uusien kasvuhakuisten yritysten syntymistä.