Etsi

Osaavia opettajia

Osaavia opettajia NY- yrittäjyysleirillä

 

Osaavia opettajia NY - yrittäjyysleirillä

Tervetuloa innostumaan ja nauttimaan kollegojen kanssa  yrittäjyysleirille! Vuorokauden mittainen koulutus on suunnattu yrittäjyyskasvatuksen parissa työskenteleville opettajille, työpareille tai tuleville työpareille. Yrittäjyysleiri tarjoaa kokemuksellisen oppimismatkan yrittäjyyteen ja liiketoimintaosaamiseen. Samalla saat inspiroivan yrittäjyysopetusmallin ja iloisia uusia verkostokumppaneita.  

Tekemällä oppien uuteen lukuvuoteen 
Leirin ohjelma, ateriat ja majoittuminen ovat osallistujille maksuttomia.  Leirille järjestetään yhteiskuljetus Kuopiosta. Yhteinen työskentely alkaa jo bussimatkalla. Mahdollisista matka-, palkka- ja päivärahakustannuksista vastaa työnantaja. Yrittäjyysleirille mahtuu mukaan 15 ammatillisen toisen asteen, lukion ja korkea-asteen opettajaa.  Esteen sattuessa peruthan ilmoittautumisesi pikaisesti. 18.9. jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme peruutusmaksun.

>> Tutustu leiriesitteeseen tästä

> > Sitovat ilmoittautumiset 27.8.2017 mennessä.

 

Lisätietoja: Päivi Ojala, Suomen Yrittäjät, , Puh. 040 582 2368


NY 24h -leiri on menetelmä, jonka opettaja voi ottaa käyttöönsä yrittäjyysohjelmissa. NY-leirillä voidaan ideoida tulevaa NY Vuosi yrittäjänä -yrityksen liikeideaa tai leirillä voidaan ratkoa yritysten/yhteisöjen antamia todellisia ongelmia. Haasteen vastaanottaminen on myös mielenkiintoinen tapa tehdä tiimityötä.

Koulutus on osa Suomen Yrittäjien Osaavia opettajia – yrittäviä nuoria -hanketta. Lääkintöneuvos Sakari Alhopuro on tehnyt Suomen Yrittäjille lahjoituksen opettajien yrittäjyysosaamisen lisäämiseksi. Lahjoituksen taustalla on tarve lisätä nuorten yrittäjyyshalukkuutta ja -osaamista sekä edistää uusien kasvuhakuisten yritysten syntymistä.