Etsi

Koulutus

Kyberturvallisuuden 10 käskyä pienyrittäjälle

WEBINAARI - VUOROVAIKUTTEINEN VERKKOKOULUTUS

Webinaari on maksuton.

Kouluttaja: Erityisasiantuntija Antti Kurittu,
Viestintäviraston Kyberturvallisuuskeskus

Kyberturvallisuuskeskus tutkii ja selvittää tietoturvaloukkaustapauksia, tarjoaa asiantuntija-apua huoltovarmuuskriittisille toimijoille sekä valtionhallinnolle ja tukee omalla toiminnallaan yhteiskunnan tietoturvallisuutta viestimällä ajankohtaisista tietoturvauhista. Antti Kurittu on työskennellyt aiemmin Helsingin Poliisilaitoksella tietotekniikkarikostutkintaryhmän ryhmänjohtajana sekä rikostutkijana.

Ilmoittautuminen viimeistään 21.8.2017
​>> ILMOITTAUDU TÄSTÄ


Kyberuhat eivät katso uhrinsa kokoa
Pienet yritykset joutuvat rikollisten kynsiin siinä missä suuret korporaatiotkin. Erilaisten huijausten ja uhkien tunteminen on pienessäkin yrityksessä elinehto. Monet huijaukset käyttävät hyväkseen käyttäjän harhauttamista, joten ainoa tapa suojautua rikollisilta on olla perillä heidän metkuistaan.

Tässä webinaarissa käydään läpi pienyrittäjän keskeisiä tietoturvauhkia ja annetaan vinkkejä niihin varautumiseksi.

LATAA TYÖKALU: Tietoturvatilanteen kartoitustyökalu Tikka antaa arkisia esimerkkejä tietoturvaongelmista ja vinkkejä niiden ratkaisuun >> lataa Tikka TÄSTÄ


Koulutuspaikka

Valitsemasi paikka, jossa on internet-yhteys ja äänentoistolla varustettu PC- tai Mac-tietokone. Koulutus toteutetaan vuorovaikutteisena verkkokoulutuksena. Voit osallistua myös iOS/Android/Windows -älypuhelimella tai tabletilla. Tarvittava maksuton GoToMeeting -sovellus on tällöin ladattava sovelluskaupasta ja asennettava ennen tilaisuuden alkua.

Osallistuminen on helppoa. Saat sähköpostiisi osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan verkkokoulutukseen.

TERVETULOA MUKAAN!


Takaisin koulutuskalenteriin www.yrittajat.fi/koulutus

Hyödynnä Suomen Yrittäjien jäsenedut: www.yrittajat.fi/liity

Tiedustelut: koulutuspäällikkö Helena Leiviskä, , 040 551 9667