Etsi

google adwords koulutus
Webinaari
15.03.2018
9.30 - 10.45
Koulutus

Google AdWords

WEBINAARI -VUOROVAIKUTTEINEN VERKKOKOULUTUS

HUOM! Koulutuksen päivämäärä on vaihtunut! Uusi ajankohta on 15.3.2018 klo 9.30-10.45.

Varmista, että etsivä löytää juuri Sinun tuotteesi ja palvelusi!

AdWords-mainonta on tehokasta ja siihen kannattaa panostaa, koska henkilö on jo ”ostohousut jalassa” etsiessään tarvitsemaansa tuotetta tai palvelua verkossa.

Tämän webinaarin jälkeen ymmärrät, miten Google Adwords toimii ja miten saat siitä mahdollisimman suuren hyödyn. Opit myös parhaat keinot kulutetun rahamäärän minimointiin. Koulutuksen jälkeen ymmärrät Googlen laatupistejärjestelmän, ja tiedät minne asiakkaat tulee ohjata.

Koulutuksessa ohjeistetaan Google AdWordsin käyttöönotto ja hyödyntäminen. Koulutuksen materiaalia voit hyödyntää oman kampanjasi käynnistämisessä. Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka tahdot tietää kuinka Google AdWords toimii ja tahdot oppia toteuttamaan Google AdWords -kampanjan.

Sisältö

  • miten Google Adwords toimii
  • mitkä avainsanat tuovat myyntiä
  • kuinka kirjoitan tehokkaan mainoksen
  • Adwords-kampanjan optimointi

Kouluttaja: markkinointipäällikkö Olli Kopakkala, UKKO Work

Olli Kopakkala perusti ensimmäisen verkkokauppansa 16-vuotiaana, minkä jälkeen osaamista nettimarkkinoinnin saralla on kertynyt niin omien yritysten kuin mm. Estimen, Tuloksen, Fonectan ja Into Group Oy:n palveluksessa. Olli Kopakkala on auttanut yli 200 yritystä nettimarkkinoinnin kehittämisessä.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Ilmoittautuminen sulkeutuu 14.3.2018 n. klo 15.


Jäsenhinta 85 € (+ alv)
Normaalihinta 170 € (+ alv)

Hintaan sisältyy koulutuksen lisäksi  videotallenne ja sen katseluoikeus kuuden viikon ajan.

TERVETULOA MUKAAN!


Koulutuspaikka

Valitsemasi paikka, jossa on internet-yhteys ja äänentoistolla varustettu PC- tai Mac-tietokone. Koulutus toteutetaan vuorovaikutteisena verkkokoulutuksena. Voit osallistua myös iOS/Android/Windows -älypuhelimella tai tabletilla. Tarvittava maksuton GoToWebinar -sovellus on tällöin ladattava sovelluskaupasta ja asennettava ennen tilaisuuden alkua.

Osallistuminen on helppoa. Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen.


Lisätietoa koulutuksesta: tai p. 09 2292 2962

Takaisin koulutuskalenteriin www.yrittajat.fi/koulutus

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity