Etsi

Tiedekeskus Heureka, Vantaa
31.10.2018
8:30-16:30
Koulutus

Ajankohtaisveropäivä 2018

Tule kuulemaan ajankohtaiset asiat verotuksesta! Puhujina verotuksen huippuasiantuntijat.

Seminaari teemoina ovat arvonlisäverotus, yrittäjien ja omistajien verotuksen ajankohtaiset asiat (mm. tulonlähdejaon poistaminen) sekä tulevat verolainsäädännön muutokset (ml. muutokset työnantajamenettelyissä ja veroperusteissa) ja tulorekisteri. Puhujina mm. ylitarkastaja Sari Wulff ja apulaisprofessori Tomi Viitala.

Alustava ohjelma

klo 8.30 Ilmoittautuminen ja aamukahvi

klo 9.15 Seminaarin avaus

klo 9.30 Verolainsäädännön muutokset, ennakkoperintä 2019 ja työnantajamenettelyt, tulorekisteri ja ajankohtaista Verohallinnosta, ylitarkastaja Sari Wulff, Verohallinto

klo 11.30 Lounas

klo 12.30 Ajankohtaista yritysten ja omistajien verotuksesta, apulaisprofessori Tomi Viitala, Aalto yliopisto

klo 14.00 Kahvitauko

klo 14.30 Asiantuntijaluennot

klo 16.30 Seminaari päättyy

 

Lopullinen ohjelma julkaistaan viimeistään elokuussa.

Seminaarin hinta sisältää luennot ja laajan materiaalipaketin sekä ohjelmassa mainitut ruokailut ja kahvit.

 

Tiedustelut: , 09 2292 2962


Seminaarin puhujat

Ylitarkastaja Sari Wulff, Verohallinto
Sari Wulff on työskennellyt Verohallinnossa ennakkoperinnän ja kansainvälisen verotuksen asiantuntijana noin 20 vuoden ajan, tällä hetkellä Sari on mukana tulorekisteri-hankkeessa asiantuntijana. Tätä ennen hän on työskennellyt Valtiovarainministeriön vero-osastolla ja käräjäoikeudessa. Sari on valittu kaksi kertaa ”Vuoden kouluttajaksi” kahden eri koulutusorganisaation toimesta (kauppakamarit ja Kiinko).

 

 

Apulaisprofessori, kauppatieteen tohtori Tommi Viitala, Aalto yliopisto
Kauppatieteiden tohtori Tomi Viitala siirtyi nykyiseen tehtäväänsä vero-oikeuden apulaisprofessoriksi EY:n yritysveroryhmän johtajan tehtävistä. Tätä ennen hän työskenteli mm. veroasiantuntijana Keskuskauppakamarissa. Tomi Viitala syttyy sekä pykälistä että bisneksestä ja on verotuksella sytyttävä ja innostava kouluttaja sekä asiantuntija.