Onnistumisen energia | Yrittajat.fi

Etsi

Koulutus

Onnistumisen energia

Kouluttaja

Hyvinvointi- ja psyykkinen valmentaja, työnohjaaja Pä̈ivi Steffen, Arvostava.fi

"Sillä on väliä, mitä ajattelemme. Ajatukset tuovat tunteita, jotka vaikuttavat mielen ja kehon työkykyyn." Päivin osaaminen on ergonomian, kokonaisvaltaisen työhyvinvoinnin ja psyykkisen valmennuksen parista. Hän on kokenut uimareiden ja triathlonistien valmentaja ja taustalla on myös 15 vuotta kansainvälistä kokemusta yrityselämän parista. Päivi Steffenillä on Suomen Psykologiliiton myöntämä psyykkisen valmennuksen ja liikunta-aktiivisuuden edistämisen sertifikaatti.

Jäsenhinta 265 € (+ alv)
Normaalihinta 495 € (+ alv)
Aamukahvi, lounas ja iltapäiväkahvi sisältyvät hintaan.

Ilmoittautuminen viimeistään 26.2.
​>> ILMOITTAUDU TÄSTÄ


Koulutuksen tavoitteena on kehittää omaa ajattelua ja tekemistä niin, että toiminta on eteenpäin vievää sekä tuloksellista - keskityt entistä paremmin asioihin, jotka johtavat tahtomaasi suuntaan. Jo pienilläkin muutoksilla on vaikutusta työelämässä, kotona, asiakastyössä, esimies-alais-suhteissa jne.

Sisältöä:

  • Mitä omassa työssä ja tekemisessä on jo nyt hyvin? 
    Mistä syntyy hyvää energiaa ja iloa jokaiseen päivään? 
  • Mikä on työni ja muun elämäni kokonaiskuormituksen taso? Mitkä ovat fyysiseen, psyykkiseen ja vuorovaikutukseen liittyvät kuormittavat tekijät? Mihin voin itse vaikuttaa?
  • Omien tavoitteiden ja päämäärien kirkastaminen. Miten suunnata osaaminen oikeisiin asioihin. Tavoitteet luodaan itselle kiinnostaviksi ja konkreettisiksi. Kuka johtaa minua?
  • Mitkä ovat merkitykselliset arvoni? Miten arvot näkyvät toiminnassa? 
  • Onnistumiset ovat merkki siitä, että tehdään asioita oikeaan suuntaan. Onnistumisten tutkiminen lisää uusien onnistumisten todennäköisyyttä. Miten viestin onnistumisista?

Koulutuksessa hyödynnetään ratkaisukeskeisyyden periaatteita ja ajattelutapoja sekä ns. kognitiivisen ergonomian uusinta tietoa: ihmisen tapaa käsitellä tietoa (havainnot, muisti, tarkkaavaisuus) tuotteiden, työympäristöjen, työvälineiden ja työmenetelmien kehittämisessä. Kognitiivisen ergonomian tavoitteena on toiminnan tehokkuus, sujuvuus, turvallisuus ja ihmisen hyvinvointi työssä.

TERVETULOA MUKAAN!

Tiedustelut: , 09 2292 2973

Liity jäseneksi: www.yrittajat.fi/liity

Peruutusehdot

26.2. jälkeen tehdystä peruutuksesta perimme peruutusmaksuna 65 euroa (+ alv). Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin neljä arkipäivää ennen koulutusta tai osallistuja jää saapumatta tilaisuuteen siitä etukäteen ilmoittamatta, perimme koko osallistumismaksun.