Suosittelu ja tarina markkinoinnissa | Yrittajat.fi

Etsi

Koulutus

Suosittelu ja tarina markkinoinnissa

WEBINAARI - VUOROVAIKUTTEINEN VERKKOKOULUTUS

Jäsenhinta 85 € (+ alv)
Normaalihinta 170 € (+ alv)

Kouluttaja: markkinointipäällikkö Olli Kopakkala, UKKO Work

Olli Kopakkala perusti ensimmäisen verkkokauppansa 16-vuotiaana, minkä jälkeen osaamista nettimarkkinoinnin saralla on kertynyt niin omien yritysten kuin mm. Estimen, Tuloksen, Fonectan ja Into Group Oy:n palveluksessa. Olli Kopakkala on auttanut satoja yrityksiä nettimarkkinoinnin kehittämisessä.

Olli on käytännön markkinointityössä hyödyntänyt suosittelua ja tarinaa ja vakuuttaa niiden soveltuvan hyvin pienyrityksen markkinointipalettiin. Miksi et erottuisi tarinalla? Tarinaa kuunnellaan, se kiinnosta tavanomaista yritysesittelyä enemmän. Ole edellä kilpailijoitasi, perehdy suosittekumarkkinointiin ja ryhdy hyödyntämään sitä. Monet menestyvät yritykset käyttävät suunnitelmallisesti suosittelumarkkinointia, joten hyviä esimerkkejä on lukuisia.

Ilmoittautuminen viimeistään 14.5.
>> ILMOITTAUDU TÄSTÄ


Hyödynnä panostuksesi asiakastyytyväisyyteen!

Suosittelumarkkinointi on asiakassuositusten eli "puskaradion" hyödyntämistä asiakashankinnassa. Suosituksia arvostetaan, koska niihin luotetaan. Lisäksi jokaisella yrityksellä ja yrittäjällä on tarina, jolla voi lisätä asiakkaiden mielenkiintoa ja suosittelun vaikuttavuutta.

LISÄTIETOA TULOSSA.


Koulutuspaikka

Valitsemasi paikka, jossa on internet-yhteys ja äänentoistolla varustettu PC- tai Mac-tietokone. Koulutus toteutetaan vuorovaikutteisena verkkokoulutuksena. Voit osallistua myös iOS/Android/Windows -älypuhelimella tai tabletilla. Tarvittava maksuton GoToMeeting -sovellus on tällöin ladattava sovelluskaupasta ja asennettava ennen tilaisuuden alkua.


Osallistuminen on helppoa. Saat sähköpostiisi osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan verkkokoulutukseen.

TERVETULOA MUKAAN!


Jäsenhinta 85 € (+ alv)
Normaalihinta 170 € (+ alv)

Hintaan sisältyy: koulutus 60 min + kysymys/vastaus-osio 15 min, luentomateriaali pdf-muodossa, videotallenne ja sen 6 viikon katseluoikeus.


Hyödynnä Suomen Yrittäjien jäsenedut: www.yrittajat.fi/liity

Tiedustelut: , 09 2292 2973

peruutusehdot

Koulutuksen voi maksutta perua 14.5. saakka, minkä jälkeen perimme koko osallistumismaksun (tallenteen katseluoikeus).