Etsi

nainen kirjoittaa tarinaa
Webinaari
18.05.2018
09:30-10:45
Koulutus

Suosittelu ja tarina markkinoinnissa

WEBINAARI - VUOROVAIKUTTEINEN VERKKOKOULUTUS

Markkinoitko ihmisille vai eläimille? Eläimet tunnistavat muotoja, hajuja ja makuja. Ihmiset taas kokevat maailman tarinoiden kautta.

Onko sinun yritykselläsi tarina jota kerrotaan eteenpäin?
Luotko asiakkaillesi kokemuksia, jotka he muistavat ikuisesti?
Tuleeko suurin osa asiakkaistasi suositusten perusteella?

Jokaisella yrityksellä, tuotteella ja palvelulla tulisi olla ainutkertainen tarina. Tässä webinaarissa käydään läpi, miten oma tarina kirkastetaan.

Webinaarin tarkoituksena on tuottaa yrityksellesi selvää mitattavaa hyötyä, ei brändiarvoa ja muuta liirum laarumia. Webinaarin case-esimerkit perustuvat maailmalla menestyneisiin yrityksiin, mutta myös esimerkiksi kotimaiseen UKKO.fi:hin, jonka käyttäjistä kolmasosa liittyy palveluun ystävänsä suosittelemana.

Järjestelmällinen suosittelujen hakeminen, asiakkaiden odotusten ylittäminen ja toiminnan tarinallistaminen takaa yrityksen kasvun.

Rekisteröidy webinaariin jo tänään ja ole kilpailijoitasi edellä!

Kouluttajana markkinointipäällikkö Olli Kopakkala, UKKO Work

Olli Kopakkala perusti ensimmäisen verkkokauppansa 16-vuotiaana, minkä jälkeen osaamista nettimarkkinoinnin saralla on kertynyt niin omien yritysten kuin mm. Estimen, Tuloksen, Fonectan ja Into Group Oy:n palveluksessa. Olli Kopakkala on auttanut satoja yrityksiä nettimarkkinoinnin kehittämisessä.

Olli on käytännön markkinointityössä hyödyntänyt suosittelua ja tarinaa ja vakuuttaa niiden soveltuvan hyvin pienyrityksen markkinointipalettiin.

TERVETULOA MUKAAN!

Ilmoittaudu TÄSTÄ 17.5. mennessä


Jäsenhinta 85 € (+ alv)

Normaalihinta 170 € (+ alv)

Hintaan sisältyy koulutuksen lisäksi  videotallenne sekä koulutuksen materiaali. Tallenne on katsottavissa kuuden viikon ajan.

Webinaarin tallenteeseen on mahdollisuus ostaa katseluoikeus myös webinaarin jälkeen. Tallenteen katseluoikeus on myynnissä kaksi viikkoa webinaarin päivämäärästä. Tilaukset osoitteella , ilmoita tilauksen yhteydessä laskutusosoite (lasku postitise tai verkkolaskuna mahdollinen) ja Y-tunnus ja/ai SY:n jäsennumero. Myös tämä tallenne on katsottavissa kuuden viikon ajan webinaarin päivämäärästä.


Koulutuspaikka

Valitsemasi paikka, jossa on internet-yhteys ja äänentoistolla varustettu PC- tai Mac-tietokone. Koulutus toteutetaan vuorovaikutteisena verkkokoulutuksena. Voit osallistua myös iOS/Android/Windows -älypuhelimella tai tabletilla. Tarvittava maksuton GoToWebinar -sovellus on tällöin ladattava sovelluskaupasta ja asennettava ennen tilaisuuden alkua.

Osallistuminen on helppoa. Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen.


Lisätietoa koulutuksesta: tai p. 09 2292 2962

Takaisin koulutuskalenteriin www.yrittajat.fi/koulutus

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity