Etsi

Webinaari
29.03.2018
9.30 - 10.30
Koulutus

Työmatkat verotuksessa

WEBINAARI - VUOROVAIKUTTEINEN VERKKOKOULUTUS

Mikä on verovapaa työmatka, josta voidaan maksaa kilometrikorvauksia ja päivärahaa?
Mitä tarkoittavat varsinainen, toissijainen ja erityinen työntekemispaikka verotuksessa?

Webinaarissa käsitellään perustasolla verotuksen näkökulmasta työhön liittyviä matkoja ja työnantajan niistä maksamia korvauksia. Koulutuksessa perehdytään keskeisimpiin matkakustannusten korvausten verovapauden edellytyksiin kotimaan tilanteissa käytännön esimerkkien kautta. Lisäksi käydään läpi mm. erityisalojen poikkeavia säännöksiä ja komennuksiin liittyviä korvauksia.

Kouluttajana veroasiantuntija Sanna Linna-Aro, Suomen Yrittäjät

 

TERVETULOA MUKAAN!

Webinaari on täynnä.
ILMOITTAUDU JONOTUSLISTALLE TÄSTÄ

Jos et halua ilmoittautua jonotuslistalle, mutta haluat webinaarin tallenteen ja koulutusmateriaalin, voit tilata ne laittamalla sähköpostia osoitteeseen . Kerro viestissäsi myös Y-tunnuksesi ja/tai Suomen Yrittäjien jäsennumerosi.


Maksuton jäsenyrityksille
Muille 150 € (+ alv)

Hintaan sisältyy koulutuksen lisäksi  videotallenne ja sen katseluoikeus kuuden viikon ajan.


Webinaarin tallenteeseen on mahdollisuus ostaa katseluoikeus myös webinaarin jälkeen. Katseluoikeus on voimassa kuusi viikkoa webinaarin päivämäärästä. Tilaukset osoitteella


Koulutuspaikka

Valitsemasi paikka, jossa on internet-yhteys ja äänentoistolla varustettu PC- tai Mac-tietokone. Koulutus toteutetaan vuorovaikutteisena verkkokoulutuksena. Voit osallistua myös iOS/Android/Windows -älypuhelimella tai tabletilla. Tarvittava maksuton GoToWebinar -sovellus on tällöin ladattava sovelluskaupasta ja asennettava ennen tilaisuuden alkua.

Osallistuminen on helppoa. Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen.


Lisätietoa koulutuksesta: tai p. 09 2292 2962

Takaisin koulutuskalenteriin www.yrittajat.fi/koulutus

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity