Etsi

Opettajien valmennus

Työelämä muuttuu - ravistetaan pedagogiikkaa

Tapaat uusia ihmisiä, kehität omaa osaamistasi ja saat myös äänesi kuuluviin CoCampuksen palveluiden kehittämisessä. Päivä sopii kaikille, jotka haluavat oppia uutta tulevaisuuden työstä ja oppijoiden tukemisesta tulevaisuuden työelämään. Tervetuloa laajentamaan verkostoja ja uudistamaan opetusta! Iltapäivän aikana kuullaan inspiroivia asiantuntijapuheenvuoroja työn ja pedagogiikan muutoksesta. Lisäksi luvassa on yhteistä työpajatyöskentelyä ammattilaisten ohjauksessa. Tapahtuman järjestävät Jyväskylän yliopisto,  JAMK , Gradia, Jyväskylän kaupunki ja Suomen Yrittäjät. 

Ohjelmassa:

Työn ja yrittäjyyden murros 

    


lkka Halava (KTM, CBC) on tulevaisuustutkija ja yritysvalmentaja. Hän on yksi Suomen suosituimmista puhujista ja neuvonantajista, jolla on ollut yhteistyötä yli 300 eri organisaation kanssa. Sosiokulttuurisen muutoksen eturivin osaajana Ilkka on ollut mukana lukuisissa yksityisen ja julkisen sektorin kehityshankkeissa suomalaisten ja kansainvälisten organisaatioiden kanssa jo yli 25 vuoden ajan. Ilkka Halava on moniosaaja, joka valmentaa eri henkilöstöryhmiä ja ohjaa kokonaisia työyhteisöjä työn murroksen karikoita ohittaen uuden työn sekä paremman tuottavuuden aikakaudelle. 

 

 

Ravista pedagogiikkaasi!
   

Veijo Hämäläinen (FM, Certified Business Coach) on koulutuspäällikkö Tampereen ammattikorkeakoulussa. Veijo on valmentanut tiimejä, opettajia ja esimiehiä vuodesta 2005, erityisosaamisina valmentava  johtaminen, hyvän yrityskulttuurin rakentaminen ja osallistavat oppimis- ja kehittymis-menetelmät. Oman kehittymisen keskiössä ovat johtamisen ja yrittäjyyden uudet ilmiöt. Veijon henkilökohtaisena missiona on pelastaa ihmiset huonoilta töiltä. 
 

 

CoCampus - Innostun, kokeilen, yritän ja kehitän 

Elina Ylikoski (KTT) on Jyväskylän Yritystehdas Oy:n (CoCampus) toimitusjohtaja, jonka tavoite on tehdä maanantaista viikon innostavin ja kiinnostavin päivä yrittäjille, opiskelijoille, tutkijoille ja opettajille. Elina on työskennellyt parikymmentä vuotta yrittäjyyteen ja työelämäyhteistyöhön liittyvissä kehittämis- ja johtotehtävissä. Nykyisessä tehtävässään Elina tiimeineen tukee startup-yritysten käynnistymistä, aktivoija innostaa opiskelijoita, opettajia sekä tutkijoita yrittäjyyteen ja luo sitä kautta kasvun mahdollisuuksia
Jyväskylän seudulla.
 


Yrittäjämäisen pedagogiikan maailmanmestariksi!  

Vilma Mutka, toimitusjohtaja, fasilitaattori, oppimismuotoilun valmentaja. Vilma on innostava valmentaja ja fasilitaattori, joka on lähes 20 vuoden ajan tuonut tuhansia ihmisiä yhteen, kohtaamaan, kehittämään ja oppimaan yhdessä. Vilman missio on luoda lisää merkityksellisyyttä työelämään, saada ihmiset innostumaan ja kehittämään omaa työtään. Uskomme yhteisölliseen, ketterään oppimiseen ja osallistavaan johtamiseen tulevaisuuden osaamisen kehittämisessä! 
 

 

Annu Karkama, fasilitaattori, valmentaja, yhteisömanageri. Annu on läsnäoleva ja innostava fasilitaattori-valmentaja. Hänellä on kokemusta sekä monenlaisten kohtaamisten järjestämisestä ja fasilitoinnista, että sisällöntuotannosta ja viestinnästä. Annun erityisosaamisteemoja ovat mm. tiimioppiminen, yhteisöllinen oppiminen, oppilaitosten työelämäyhteistyö ja verkostot. Hän toimii tällä hetkellä Paulan kanssa myös yhteisömanagerina Learning Hubissa.
 

 

Paula Äijänen, fasilitaattori, valmentaja, yhteisömanageri. Paula on innostava ja dynaaminen fasilitaattori-valmentaja, joka taitaa ryhmämenetelmä, visualisoinnin taidon sekä sutjakan live-somen käytön. Paula on parhaimmillaan fasilitaattorina ja seremoniamestarina, tilanteissa, joissa ihmiset kohtaavat ja oppivat yhdessä. Hänen erityisosaamisteemojaan ovat työssäoppiminen, oppilaitosten työelämäyhteistyö
sekä tiimityö. 
 

>> Ilmoittaudu tästä 23.3. mennessä

Yhteistyössä:


Lisätietoja 
Päivi Ojala, Suomen Yrittäjät
Puh. 040 582 2368,
 

Koulutus on osa Suomen Yrittäjien Osaavia opettajia – yrittäviä nuoria -hanketta. Lääkintöneuvos Sakari Alhopuro on tehnyt Suomen Yrittäjille lahjoituksen opettajien yrittäjyysosaamisen lisäämiseksi. Lahjoituksen taustalla on tarve lisätä nuorten yrittäjyyshalukkuutta ja -osaamista sekä edistää uusien kasvuhakuisten yritysten syntymistä.