Työelämä muuttuu - ravistetaan pedagogiikkaa | Yrittajat.fi

Etsi

Osaavia opettajia

Työelämä muuttuu - ravistetaan pedagogiikkaa

Tapaat uusia ihmisiä, kehität omaa osaamistasi ja saat myös äänesi kuuluviin CoCampuksen palveluiden kehittämisessä. Päivä sopii kaikille, jotka haluavat oppia uutta tulevaisuuden työstä ja oppijoiden tukemisesta tulevaisuuden työelämään. Tervetuloa laajentamaan verkostoja ja uudistamaan opetusta! Iltapäivän aikana kuullaan inspiroivia asiantuntijapuheenvuoroja työn ja pedagogiikan muutoksesta. Lisäksi luvassa on yhteistä työpajatyöskentelyä ammattilaisten ohjauksessa. Tapahtuman järjestävät Jyväskylän yliopisto,  JAMK , Gradia, Jyväskylän kaupunki ja Suomen Yrittäjät. 

Ohjelmassa:

Työn ja yrittäjyyden murros 

lkka Halava (KTM, CBC) on tulevaisuustutkija ja yritysvalmentaja. Hän on yksi Suomen suosituimmista puhujista ja neuvonantajista, jolla on ollut yhteistyötä yli 300 eri organisaation kanssa. Sosiokulttuurisen muutoksen eturivin osaajana Ilkka on ollut mukana lukuisissa yksityisen ja julkisen sektorin kehityshankkeissa suomalaisten ja kansainvälisten organisaatioiden kanssa jo yli 25 vuoden ajan. Ilkka Halava on moniosaaja, joka valmentaa eri henkilöstöryhmiä ja ohjaa kokonaisia työyhteisöjä työn
murroksen karikoita ohittaen uuden työn sekä
paremman tuottavuuden aikakaudelle. 

Ravista pedagogiikkaasi!


Veijo Hämäläinen (FM, Certified Business Coach) on koulutuspäällikkö Tampereen ammattikorkeakoulussa. Veijo on valmentanut tiimejä, opettajia ja esimiehiä vuodesta 2005, erityisosaamisina valmentava  johtaminen, hyvän yrityskulttuurin rakentaminen ja osallistavat oppimis- ja kehittymis-menetelmät. Oman kehittymisen keskiössä ovat johtamisen ja yrittäjyyden uudet ilmiöt. Veijon henkilökohtaisena missiona on pelastaa ihmiset huonoilta töiltä. 

 

CoCampus - Innostun, kokeilen, yritän ja kehitän 

Elina Ylikoski (KTT) on Jyväskylän Yritystehdas Oy:n (CoCampus) toimitusjohtaja, jonka tavoite on tehdä maanantaista viikon innostavin ja kiinnostavin päivä yrittäjille, opiskelijoille, tutkijoille ja opettajille. Elina on työskennellyt parikymmentä vuotta yrittäjyyteen ja työelämäyhteistyöhön liittyvissä kehittämis- ja johtotehtävissä mm. Humanistisessa ammattikorkeakoulussa, InnoOmniassa, Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa sekä Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa. Nykyisessä tehtävässään
Elina tiimeineen tukee startup-yritysten käynnistymistä,
aktivoija innostaa opiskelijoita, opettajia sekä tutkijoita
yrittäjyyteen ja luo sitä kautta kasvun mahdollisuuksia
Jyväskylän seudulla.


Yrittäjämäisen pedagogiikan maailmanmestariksi!  

Yhteistä työpajatyöskentelyä fasilitoi: Vilma Mutka, Mukamas Learning Design.

 

>> Ilmoittaudu tästä 23.3. mennessä

 

Lisätietoja 
Päivi Ojala, Suomen Yrittäjät
Puh. 040 582 2368,
 

Koulutus on osa Suomen Yrittäjien Osaavia opettajia – yrittäviä nuoria -hanketta. Lääkintöneuvos Sakari Alhopuro on tehnyt Suomen Yrittäjille lahjoituksen opettajien yrittäjyysosaamisen lisäämiseksi. Lahjoituksen taustalla on tarve lisätä nuorten yrittäjyyshalukkuutta ja -osaamista sekä edistää uusien kasvuhakuisten yritysten syntymistä.