Etsi

koulutus ota Excel haltuun

Excel tehokäyttöön

Excel tehokäyttöön

Aika

4.5.2018 | 9:30

Paikka

Webinaari

Hinta

jäsenhinta 85€ (+alv), normaalihinta 170€ (+alv)
Koulutus

Käytätkö sujuvasti Exceliä ja haluat saada siitä vielä enemmän irti?

Tule nostamaan osaamisesi uudelle tasolle! Koulutus sopii Excel 2010, 2013 ja 2016 –versioiden käyttäjille. Osallistujilta toivotaan Excelin perusosaamista.

Sisältö

  • Ryhmittely työkirjassa
  • Tietotyypin muuttaminen
  • Lajittelu, suodatus, osittaja
  • Tiedon yhdistäminen, jakaminen sarakkeisiin
  • Kaksoisarvojen tutkiminen
  • Ehdollinen muotoilu
  • Luetteloissa olevien tietojen yhdistäminen, vertaaminen
  • Funktioiden hyödyntäminen (pvm, teksti, haku)

Kouluttajana konsultti Arja Kuukkanen, Powen Oy.

Arjan intohimona on Excel! Hän on valmentanut suurella sydämellä jo yli 20 vuotta. Tuhansille Excel-käyttäjille on avautunut täysin uusi maailma ja helpompi arki. Erityiskiitosta Arja saa asiakkailta käytännönläheisestä ja ihmisläheisestä toimintatavastaan.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ 3.5. klo 15 MENNESSÄ

TERVETULOA MUKAAN!


Jäsenhinta 85 € (+ alv)

Normaalihinta 170 € (+ alv)

Hintaan sisältyy koulutuksen lisäksi  videotallenne sekä koulutuksen materiaali. Tallenne on katsottavissa kuuden viikon ajan.

Webinaarin tallenteeseen on mahdollisuus ostaa katseluoikeus myös webinaarin jälkeen. Tallenteen katseluoikeus on myynnissä kaksi viikkoa webinaarin päivämäärästä. Tilaukset osoitteella , ilmoita tilauksen yhteydessä laskutusosoite (lasku postitise tai verkkolaskuna mahdollinen) ja Y-tunnus ja/ai SY:n jäsennumero. Myös tämä tallenne on katsottavissa kuuden viikon ajan webinaarin päivämäärästä.


Koulutuspaikka

Valitsemasi paikka, jossa on internet-yhteys ja äänentoistolla varustettu PC- tai Mac-tietokone. Koulutus toteutetaan vuorovaikutteisena verkkokoulutuksena. Voit osallistua myös iOS/Android/Windows -älypuhelimella tai tabletilla. Tarvittava maksuton GoToWebinar -sovellus on tällöin ladattava sovelluskaupasta ja asennettava ennen tilaisuuden alkua.

Osallistuminen on helppoa. Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen.


Lisätietoa koulutuksesta: tai p. 09 2292 2962

Takaisin koulutuskalenteriin www.yrittajat.fi/koulutus

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity