Etsi

Pehmeät työelämätaidot

Pehmeät työelämätaidot

Aika

4.9.2018 | 8:30 - 11:30

Paikka

Tiedekulma

Hinta

Maksuton
Opettajien valmennus

Miten voi keksiä ennennäkemätöntä? Miten on mahdollista ratkaista mahdottomalta vaikuttavaa? Ympärillämme olevat muutokset ja mahdottomilta vaikuttavat ongelmat haastavat meitä. Tarvitsemme enemmän ihmisiä, jotka erikoistuvat mahdottomaan. Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan, mitä tarkoittaa älykäs intuitio työelämätaitona sekä pohtimaan yhdessä kollegojen kanssa, kuinka sitä voidaan vahvistaa oppimisessa. Aamupäivän asiantuntijana toimii Asta Raami. 

>> Ilmoittaudu mukaan 3.9. mennessä:  www.eventilla.com/pehmeattaidot

 

Asta Raami väitteli intuition käytöstä ja kehittämisestä Aalto-yliopistossa 2015, jossa hän toimi 15 vuotta opetus- ja tutkimustehtävissä. Väitöksen jälkeen hän on keskittynyt intuition potentiaalin tunnetuksi tekemiseen tiedeyhteisön ulkopuolella. Astan teos Älykäs intuitio ja miten käytämme sitä (2016, Kustantamo S&S) käsittelee ihmismielen piilossa olevan potentiaalin hyödyntämistä. Asta on ollut kirjoittajana myös peruskoulujen uutta opetussuunnitelmaa käsittelevässä julkaisuissa Ajattelun taidot ja oppiminen (PS-kustannus 2016). Tällä hetkellä Asta työskentelee perustamassaan Innerversity –hankkeessa, joka kehittää muuttuvassa maailmassa tarvittavia sisäisen tietämisen työelämätaitoja: luovuutta, rajoja rikkovaa ajattelua ja älykästä intuitiota. www.innerversity.org

 

Kuva: Pekka Karhunen


Työpajasarjan muut osat

>> 24.4.2018 Tulevaisuuden megatrendit ja yrittäjyys
>> 4.9.2018 Pehmeät työelämätaidot
>> 2.4.2019 Kiertotalous
>> 3.9.2019 Talouden syvempi oppimäärä


Yhteistyössä


Lisätietoja
  Päivi Ojala, Suomen Yrittäjät, p. 040 582 2368,   
  


Koulutus on osa Suomen Yrittäjien Osaavia opettajia – yrittäviä nuoria -hanketta. Lääkintöneuvos Sakari Alhopuro on tehnyt Suomen Yrittäjille lahjoituksen opettajien yrittäjyysosaamisen lisäämiseksi. Lahjoituksen taustalla on tarve lisätä nuorten yrittäjyyshalukkuutta ja -osaamista sekä edistää uusien kasvuhakuisten yritysten syntymistä.


Tutustu Suomen Yrittäjien tapahtumarekisterin tietosuojaselosteeseen. Tämän tapahtuman rekisteristä vastaa Päivi Ojala.