Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Eikö motivaatio riitä? - Keskity toimeenpanoon

Eikö motivaatio riitä? - Keskity toimeenpanoon

Aika

9.10.2018 | 12:15 - 14:30

Paikka

Haaga-Helia, Pasila, luokka 1001

Hinta

Maksuton
Opettajien valmennus

Mitä tehdä, kun motivointi ja innostaminen eivät riitä tukemaan opiskelijoita tavoitteiden saavuttamiseen ja yrittäjämäiseen työskentelyyn? Apuun tulee volitio, eli toimeenpanon taito. Tätä taitoa voi hyödyntää eri tilanteissa ja sitä voidaan kehittää, johtaa ja arvioida. Tule kuulemaan ja keskustelemaan, kuinka opettaja voi hyödyntää volition voimaa omassa työssään. Koulutuksen teemoina: toimeenpanon johtaminen ja kehittäminen, tavoitteen hallinta ja itseluottamus toimeenpanon edellytyksinä sekä toimeenpanon taito. Tilaisuus on osa kolmen ammattikorkeakoulun yrittäjyyspäivää. 

Osallistava koulutus koostuu kahdesta osasta:
klo 12.15-12.55 asiantuntijaluento
klo 13.00-14.30 työpaja.

Asiantuntijana Ria Parppei (TkT, KTM, KM). Hän on yritysten kehityskumppani ja ammatticoach, joka on viimeiset kymmenen vuotta työskennellyt motivaation ja toi-meenpanon rajapinnassa kehittäen ihmisten toimeenpanon taitoa eli volitiota.  Yri-tysyhteistyönä kehitetyn toimintamallin ja käytäntöön pureutuvan työskentelytavan ansiosta Ria on kysytty yhteistyökumppani.  Hänen toimeenpanoa kattavasti käsitte-levä kirjansa Tee, toimi, saa aikaan – kehitä ja johda toimeenpanoa (Alma Talent 2018) ilmestyi helmikuussa.

 

>> Ilmoittaudu viim 8.10. www.eventilla.com/toimeenpano

>> Tutustu tästä myös jatkovalmennukseen.

Tutustu Suomen Yrittäjien tapahtumarekisterin tietosuojaselosteeseen. Tämän tapahtuman rekisteristä vastaa Päivi Ojala.


Lisätietoja: Päivi Ojala, Suomen Yrittäjät, p. 040 582 2368


Koulutus on osa Suomen Yrittäjien Osaavia opettajia – yrittäviä nuoria -hanketta. Lääkintöneuvos Sakari Alhopuro on tehnyt Suomen Yrittäjille lahjoituksen opettajien yrittäjyysosaamisen lisäämiseksi. Lahjoituksen taustalla on tarve lisätä nuorten yrittäjyyshalukkuutta ja -osaamista sekä edistää uusien kasvuhakuisten yritysten syntymistä.


Yhteistyössä