Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

PBL-valmennus: Opettaja työelämätaitojen vauhdittajana

PBL-valmennus: Opettaja työelämätaitojen vauhdittajana

Aika

7.11.2018 | 8:30 - 30.11.2018 | 12:00

Paikka

Arcada

Hinta

Maksuton
Opettajien valmennus

Mitä opettaja voi tukea opiskelijoiden työelämätaitoja, yrittäjämäisyyttä ja yrittäjyyttä? Tervetuloa opettajien valmennukseen, jossa ratkaisuja haetaan ongelmalähtöisen oppimisen kautta (problem-based learning). Valmennus tarjoaa mahdollisuuden kehittää omaa opetusta yrittäjämäisellä ja ketterällä otteella yhdessä kollegojen kanssa sekä auttaa löytämään ratkaisuja yrittäjyystaitoja tukevaan opetukseen. PBL- menetelmä tarjoaa työkaluja käytännönläheiseen oppimiseen, jossa vahvistetaan mm. ongelmanratkaisutaitoja, itsenäistä oppimista, aktiivisuutta ja motivaatiota. Valmentajana Ville Luukkanen, Aalto yliopisto.

Valmennuksessa on 2 lähipäivää. Niiden välissä osallistujat tekevät opetukseen sidotun välitehtävän:
ke 7.11. klo 8.30-12.00 
pe 30.11. klo 8.30-12.00 

Ville Luukkanen on ongelma-perustaisen oppimisen (Problem Based Learning, PBL) huippuasiantuntija. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus PBL-menetelmien soveltamisesta ympäri maailmaa. Ville on auttanut yrityksiä, kansalaisjärjestöjä ja oppilaitoksia sekä Euroopassa että kehitysmaissa oppimaan ketterämmin. Tällä hetkellä Ville työskentelee kestävän liiketoiminnan asiantuntijana Aalto Startup Centerissä Aalto Yliopiston Otaniemen kampuksella ja auttaa kasvuryrityksiä oppimaan kestävyydestä niin paljon kuin käytännössä mahdollista osana muuta hektistä bisneskehittämistä. (https://www.linkedin.com/in/ville-luukkanen-866290114/)

Ilmoittautumalla pian varmistat paikkasi koulutuksessa. Ilmoittaudu tästä viimeistään 30.10.
> > www.eventilla.com/pblvalmennus

Tutustu Suomen Yrittäjien tapahtumarekisterin tietosuojaselosteeseen.Tämän tapahtuman rekisteristä vastaa Päivi Ojala.


Lisätiedot: Päivi Ojala, Suomen Yrittäjät, p. 040 582 2368


Koulutus on osa Suomen Yrittäjien Osaavia opettajia – yrittäviä nuoria -hanketta. Lääkintöneuvos Sakari Alhopuro on tehnyt Suomen Yrittäjille lahjoituksen opettajien yrittäjyysosaamisen lisäämiseksi. Lahjoituksen taustalla on tarve lisätä nuorten yrittäjyyshalukkuutta ja -osaamista sekä edistää uusien kasvuhakuisten yritysten syntymistä.


Yhteistyössä