Etsi

tyttö katsoo älypuhelinta

Mainosta Facebookissa

Mainosta Facebookissa

Aika

31.8.2018 | 9:30

Paikka

webinaari

Hinta

Suomen Yrittäjien jäsenille 85 € (+alv), muille 170 € (+alv)
Koulutus

Facebook - toiseksi tehokkain markkinointikanava verkossa! Mutta saatko Facebookista tehokkaita myyntidiilejä ja erotatko ostavat asiakkaat satunnaisista tykkääjistä? Tässä koulutuksessa käymme läpi, miten saat mainoseuroillesi parhaan mahdollisen vastineen. Koulutuksen lopputuloksena osaat tehdä omalle yrityksellesi kustannustehokkaan Facebook-myyntikoneen.

Opit mm.

  • miten Facebook-mainonta toimii
  • miten tehdä asiakkaiden sitouttamista
  • miten hyödyntää omien fanien tykkäyksiä myynnissä
  • miten Facebook-mainonnan tehoa voi mitata
  • miten hyödynnät video-mainontaa Facebookissa

Koulutus on tarkoitettu niille, jotka tahtovat oppia perusteet Facebookin hyödyntämisestä myynnin edistämisessä sekä rakentaa yritykselleen Facebook-mainoskampanjan.

Kouluttajana markkinointipäällikkö Olli Kopakkala, UKKO Work
Olli Kopakkala perusti ensimmäisen verkkokauppansa 16-vuotiaana, minkä jälkeen osaamista nettimarkkinoinnin saralla on kertynyt niin omien yritysten kuin mm. Estimen, Tuloksen, Fonectan ja Into Group Oy:n palveluksessa. Olli Kopakkala on auttanut yli 200 yritystä nettimarkkinoinnin kehittämisessä. Olli on yksi UKKO.fi ja UKKOWork.fi-palveluiden perustajista.


Koulutuksen hintaan sisältyy koulutuksen videotallenne sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse webinaariin, voit tilata pelkän tallenteen ja materiaalin. Tallenne vastaa koulutusta.

Koulutukseen voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa Go To Webinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumislomakeella kertomaasi sähköpostiosoitteeseen viimeistään päivää ennen webinaaria osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen.


Lisätietoa koulutuksesta saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962

Takaisin koulutuskalenteriin www.yrittajat.fi/koulutus

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity