Etsi

google analytics kaavioita

Google Analytics

Google Analytics

Aika

23.11.2018 | 9:30

Paikka

webinaari

Hinta

Suomen Yrittäjien jäsenille 85 € (+alv), muille 170 € (+alv)
Koulutus

Tiedätkö, mistä vierailijat tulevat verkkosivuillesi, mikä heitä sivuillasi kiinnostaa?

Google Analytics on ilmainen työkalu, joka kuuluu jokaisen verkossa myyntiä tekevän yrityksen työkalupakkiin. Se kertoo muun muassa mistä ostavat asiakkaasi verkkosivuille tulevat ja mikä on ostajan ja satunnaisen selaajan ero. Analytics tarjoaa loputtoman määrän dataa, josta on osattava löytää oman toiminnan kannalta tärkeät luvut.

Tässä koulutuksessa käymme läpi Google Analytics-työkalun perusteet sekä rakennamme yksinkertaisen hallintapaneelin, josta näet yhdellä silmäyksellä oman toimintasi kehittämisen kannalta tärkeimmät luvut. Koulutuksessa ohjeistetaan Google Analyticsin käyttöönotto ja hyödyntäminen.

Opit

  • Google Analyticsin peruskäyttö
  • Mitkä luvut sinun tulisi osata unissasi
  • Myyntiliidien seuranta
  • Henkilökohtaisen hallintapaneelin luominen
  • Sähköposti-ilmoitusten asettaminen

Koulutus on tarkoitettu yrittäjille ja yritysten työntekijöille, jotka eivät ole aiemmin käyttäneet Google Analyticsiä tai ovat käyttäneet sitä vähän. Sinulla olisi hyvä olla Google Analytics -tili luotuna, jotta saat koulutuksesta eniten irti.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Kouluttajana markkinointipäällikkö Olli Kopakkala, UKKO Work
Olli Kopakkala perusti ensimmäisen verkkokauppansa 16-vuotiaana, minkä jälkeen osaamista nettimarkkinoinnin saralla on kertynyt niin omien yritysten kuin mm. Estimen, Tuloksen, Fonectan ja Into Group Oy:n palveluksessa. Olli Kopakkala on auttanut yli 200 yritystä nettimarkkinoinnin kehittämisessä. Olli on yksi UKKO.fi ja UKKOWork.fi-palveluiden perustajista.

Lisätietoa koulutuksesta saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962


Miten mukaan webinaariin?

Koulutukseen voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa Go To Webinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumislomakeella kertomaasi sähköpostiosoitteeseen viimeistään päivää ennen webinaaria osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen.

Mitä hintaan kuuluu?

Koulutuksen hintaan sisältyy koulutuksen videotallenne sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse webinaariin, voit tilata pelkän tallenteen ja materiaalin. Tallenne vastaa koulutusta.


Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity