Etsi

kirjaimia pöydällä

Google Ads (AdWords)

Google Ads (AdWords)

Aika

21.9.2018 | 9:30

Paikka

webinaari

Hinta

Suomen Yrittäjien jäsenille 85 € (+alv), muille 170 € (+alv)
Koulutus

Varmista, että etsivä löytää juuri Sinun tuotteesi ja palvelusi! Näytä mainoksesi juuri sillä hetkellä, kun asiakkaat hakevat Googlesta yrityksesi tarjoamia tuotteita tai palveluja. Google Ads -mainonta on tehokasta ja siihen kannattaa panostaa, koska henkilö on jo ”ostohousut jalassa” etsiessään tarvitsemaansa tuotetta tai palvelua verkossa.

Tämän webinaarin jälkeen ymmärrät, miten Google Ads toimii ja miten saat siitä mahdollisimman suuren hyödyn. Opit myös parhaat keinot kulutetun rahamäärän minimointiin. Koulutuksen jälkeen ymmärrät Googlen laatupistejärjestelmän ja tiedät, minne asiakkaat tulee ohjata. Koulutuksessa ohjeistetaan Google Adsin käyttöönotto ja hyödyntäminen.

Opit

  • miten Google Ads toimii
  • mitkä avainsanat tuovat myyntiä
  • kuinka kirjoitan tehokkaan mainoksen
  • Adwords-kampanjan optimointi

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka tahdot tietää, kuinka Google toimii ja tahdot oppia toteuttamaan sillä mainoskampanjan. Saat koulutuksesta eniten hyötyä, jos sinulla on jo Google Ads-tili perustettuna. Google AdWords vaihtoi heinäkuussa 2018 nimeä ja on nyt Google Ads.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Kouluttajana markkinointipäällikkö Olli Kopakkala, UKKO Work
Olli Kopakkala perusti ensimmäisen verkkokauppansa 16-vuotiaana, minkä jälkeen osaamista nettimarkkinoinnin saralla on kertynyt niin omien yritysten kuin mm. Estimen, Tuloksen, Fonectan ja Into Group Oy:n palveluksessa. Olli Kopakkala on auttanut yli 200 yritystä nettimarkkinoinnin kehittämisessä. Olli on yksi UKKO.fi ja UKKOWork.fi-palveluiden perustajista.


Miten mukaan webinaariin?

Koulutukseen voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa Go To Webinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumislomakeella kertomaasi sähköpostiosoitteeseen viimeistään päivää ennen webinaaria osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen.

Mitä hintaan kuuluu?

Koulutuksen hintaan sisältyy koulutuksen videotallenne sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse webinaariin, voit tilata pelkän tallenteen ja materiaalin. Tallenne vastaa koulutusta.


Lisätietoa koulutuksesta saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity