Etsi

google adwords logo
webinaari
21.09.2018
9:30-10:45
Koulutus

Google AdWords

Varmista, että etsivä löytää juuri Sinun tuotteesi ja palvelusi! Näytä mainoksesi juuri sillä hetkellä, kun asiakkaat hakevat Googlesta yrityksesi tarjoamia tuotteita tai palveluja.

AdWords-mainonta on tehokasta ja siihen kannattaa panostaa, koska henkilö on jo ”ostohousut jalassa” etsiessään tarvitsemaansa tuotetta tai palvelua verkossa.

Tämän webinaarin jälkeen ymmärrät, miten Google Adwords toimii ja miten saat siitä mahdollisimman suuren hyödyn. Opit myös parhaat keinot kulutetun rahamäärän minimointiin. Koulutuksen jälkeen ymmärrät Googlen laatupistejärjestelmän ja tiedät, minne asiakkaat tulee ohjata.

Koulutuksessa ohjeistetaan Google AdWordsin käyttöönotto ja hyödyntäminen.

Opit

  • miten Google Adwords toimii
  • mitkä avainsanat tuovat myyntiä
  • kuinka kirjoitan tehokkaan mainoksen
  • Adwords-kampanjan optimointi

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka tahdot tietää, kuinka Google AdWords toimii ja tahdot oppia toteuttamaan Google AdWords -kampanjan. Saat koulutuksesta eniten hyötyä, jos sinulla on jo Google AdWords-tili perustettuna.

Kouluttajana markkinointipäällikkö Olli Kopakkala, UKKO Work
Olli Kopakkala perusti ensimmäisen verkkokauppansa 16-vuotiaana, minkä jälkeen osaamista nettimarkkinoinnin saralla on kertynyt niin omien yritysten kuin mm. Estimen, Tuloksen, Fonectan ja Into Group Oy:n palveluksessa. Olli Kopakkala on auttanut yli 200 yritystä nettimarkkinoinnin kehittämisessä.


Koulutuksen hintaan sisältyy koulutuksen videotallenne ja sen katseluoikeus kuuden viikon ajan sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse webinaariin, voit tilata pelkän tallenteen ja materiaalin. Tallenne vastaa koulutusta.

Koulutukseen voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa Go To Webinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumislomakeella kertomaasi sähköpostiosoitteeseen viimeistään päivää ennen webinaaria osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen.


Lisätietoa koulutuksesta saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962

Takaisin koulutuskalenteriin www.yrittajat.fi/koulutus

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity